Predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević, a nekadašnja učenica OŠ “Mileva Lajović-Lalatović”, posjetila je Školu 31. januara 2024. godine.

Tom prilikom, u kancelariji direktorice škole Irene Vasiljević, razgovaralo se o sportskim planovima, školskom sportu, sportskim poligonima, zdravim stilovima života, mladim talentima, mogućnostima unapređenja međusobne saradnje, vizijama škole u vezi sa proširivanjem sportskih kapaciteta…

Pored direktorice na radnom sastanku bili su prisutni pomoćnici direktorice Lela Koljenšić Drašković i Željko Drinčić, kao i pi ar Ustanove Sait Š. Šabotić.

“Poseban akcenat u budućoj saradnji naše škole i Košarkaškog saveza Crne Gore biće posvećen uklapanju naših aktivnosti u planove i projekte FIBA, u okviru kojih će ženskoj košarci biti posvećena posebna pažnja”, poručili su iz Uprave škole.

Tokom razgovora bilo je riječi i o organizaciji mini turnira u ženskoj košarci i korišćenju naše sale za sport i fizičku kulturu u cilju promocije najuspješnijih ženskih košarkaških ekipa školskog uzrasta.

Uprava škole se iskreno i toplo zahvaljuje predsjednici Jeleni Dubljević na izdvojenom vremenu za posjetu našoj školi sa nadanjem da će buduća saradnja biti još uspješnija, poručuju iz Škole.