Sekretarijat za investicije i projekte i Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine organizuju Javnu raspravu na temu Odluka o biznis zonama na teritoriji Opštine Nikšić.

 

Pozivaju se zainteresovani predstavnici privrednih društava, preduzetnika, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i građani da uzmu učešće u razmatranju Odluke o biznis zonama na teritoriji Opštine Nikšić.

 

Nacrt Odluke o biznis zonama na teritoriji Opštine Nikšić je predmet javne rasprave u periodu od 09.05.2022. godine do 24.05.2022. godine. Javna tribina će se održati 18.05.2022. godine u zgradi Opštine Nikšić, sala broj 1, sa početkom u 12 časova.

 

Sa tekstom nacrta Odluke o biznis zonama na teritoriji Opštine Nikšić zainteresovani učesnici mogu se upoznati na sajtu Opštine Nikšić- www.niksic.me.

 

Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na Nacrt o biznis zonama na teritoriji Opštine Nikšić mogu se dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za investicije i projekte i Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine .

 

Napominjemo da će se Javna tribina održati u skladu sa mjerama i preporukama Ministarstva zdravlja Crne Gore.