epcg

U skladu sa Pravilima nagradne igre, danas su u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću izvučeni dobitnici vrijednih nagrada. Obavještenje o dobitnicima objavljeno je na web portalu, a 20. 07. 2021. pretplatni brojevi dobitnika biće objavljeni u štampanim medijima.

Kako je saopšteno iz EPCG, nagradna igra počela je 11. maja i trajala do 30. juna, a u nagradnom fondu se našao hibridni automobil SUV VOLVO XC40, koji je nabavljen u saradnji sa MasterCardom, kao i 200 Umanjenja od 50 eura i 100 umanjenja od 100 eura na računima za utrošenu električnu energiju.
“U bazi za izvlačenje hibridnog automobila bilo je 11997 potrošača, odnosno svih koji su od 11. maja do 30. juna imali uplatu vrijednosti aprilskog i majskog računa putem web portala www.epcg.com. Dobitnik automobila je korisnik sa pretplatnim brojem 191581422 iz Podgorice.
U bazi za izvlačenje 200 nagrada, u vidu umanjenja od 50 eura na računu za utrošenu električnu energiju, našlo se 199707 domaćinstva, članova Zlatnog tima, koji su 30. juna imali stanje duga 0 eura. Dobitnici su iz sljedećih gradova: Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Herceg Novi, Kolašin, Kotor, Mojkovac, Nikšić, Pljevlja, Podgorica, Tivat, Ulcinj, Žabljak.
U bazi za izvlačenje 100 nagrada, u vidu umanjenja od 100 eura na računu za električnu energiju, našlo se 26908 domaćinstava, članova Zlatnog tima, koji su 30. juna imali stanje duga 0 eura, a ujedno su i korisnici servisa elektronski račun. Dobitnici su iz sljedećih gradova: Bar, Berane, Bijelo Polje. Budva, Cetinje, Herceg Novi, Kotor, Mojkovac, Nikšić, Pljevlja, Podgorica,Tivat”, piše u saopštenju.
Kako je navedeno, izvlačenje nagrada, koje je organizovano metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, nadgledala je komisija u sastavu Dragan Kadić, Predsjednik, i članovi Jelena Ćeranić i Nina Rakojević.