Danas je vršilac dužnosti sekretara Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović upriličio susret sa 20 perspektivnih nikšićkih sportista. Budući da je i sam sportista, v.d. sekretra poklonio je sportistima po primjerak knjige ,,Milimetar za stotinku” autora mr Nikole Mijuškovića, sportskog psihologa. Sredstva od 200 eura obezbijedio je od svoje prve plate kao sekretar.

V.d. sekretara, u obraćanju sportistima, istakao je da je sportska psihologija nauka koja već odavno pronalazi svoje mjesto u organizaciji sportskog procesa u modernom svijetu, dok kod nas Crnoj Gori, ona tek polako prevazilazi nivo predrasuda i postaje sastavni dio sporta i takmičarskog procesa. Ipak, još uvijek veliki broj mladih ljudi rezervisano pristupa mentalnoj pripremi zbog bojazni da mogu biti pogrešno okarakterisani od strane okoline, ali i zbog toga što je u pitanju finansijski zahtjevan proces. Stoga, psihološki vodič u pisanoj formi je vrlo ekonomično, ali i korisno rješenje. Ovo izdanje obiluje praktičnim informacijama kojima se sportisti mogu iznova vraćati i koristiti tokom svojih priprema. V.d. seketara posebno je naglasio da je štivo ovakve prirode rijetka tema, pa je „Milimetar za stotinku“, sa te strane unikatno teorijsko-praktično djelo.
Na samom kraju Ivanović je obećao da će Sekretarijat i ubuduće prižati nesebičnu podršku perspektivnim sportistima koji su budućnost našeg grada.