Četrnaestogodišnji Nikšićanin Ismail Delija, koji je u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, oduševio žiri i publiku, kaže da čeka nastupe u ,,Pinkovim zvezdama“. Specijalno za sve pratioce našeg portala popričali smo sa Ismailom o tome sta se trenutno dešava u njegovom zivotu.

,,Kada sam se prijavio za ,,Pinkove zvezdice“, potpisao sam ugovor sa ,,Pink“ produkcijom na deset godina. Budući da sam napunio 14 godina, moram sačekati da napunim 15 kako bih stekao uslov za nastupe u ,,Pinkovim zvezdama“. Svaki dan vježbam sa svojim stricem, koji me je ubijedio da se prijavim za prestižno takmičenje, koje mi je promijenilo život“, kaže mladi Delija.
On kaže da pored porodice, koja mu je bila najveća podrška tokom njegovog takmičenja, njegovi drugari iz škole ga takođe puno podržavaju i da mu je prioritet završiti školu.
,,Trenutno mi je najbitnije završiti školu. Kada budem prošao to razdoblje, posvetiću se muzici u potpunosti. Svjestan sam da će nastupi u ,,Pinkovim zvjezdama“, biti mnogo teži izazov za mene, ali mislim da će mi iskustvo stečeno u ,,Pinkovim zvezdicama“ i svakodnevna vježba u mnogome pomoći na tom takmičenju“, poručuje 14-godišnji Ismail.