Kompanija "Hovercraft" iz Kranja, Slovenija u saradnji sa firmom "APPM" iz Nikšića danas je JU OŠ "Braća Labudović" uručila donaciju u vidu Air track 12m (platforma za gimnastičke vježbe).

Kompanija “Hovercraft” iz Kranja, Slovenija u saradnji sa firmom “APPM” iz Nikšića danas je JU OŠ “Braća Labudović” uručila donaciju u vidu Air track 12m (platforma za gimnastičke vježbe).

Proizvod su uručili Izvršni direktor “APPM”-a Veselin Miljanić i upravnik proizvodnje Miloš Kecojević, inače bivši učenici škole u Dragovoj Luci. Ispred rukovodstva škole donaciju je primio nastavnik Marko Blečić.

Kompanija "Hovercraft" iz Kranja, Slovenija u saradnji sa firmom "APPM" iz Nikšića danas je JU OŠ "Braća Labudović" uručila donaciju u vidu Air track 12m (platforma za gimnastičke vježbe). Kompanija "Hovercraft" iz Kranja, Slovenija u saradnji sa firmom "APPM" iz Nikšića danas je JU OŠ "Braća Labudović" uručila donaciju u vidu Air track 12m (platforma za gimnastičke vježbe). Kompanija "Hovercraft" iz Kranja, Slovenija u saradnji sa firmom "APPM" iz Nikšića danas je JU OŠ "Braća Labudović" uručila donaciju u vidu Air track 12m (platforma za gimnastičke vježbe).