Ovan

Bićete zbunjeni i u nedoumici kako da postupate. Stanite i dobro razmislite kome verujete. U ljubavi ste pomalo nesigurni. Moguća manja glavobolja.

Bik

Danas ste super raspoloženi, i to se vidi. Širite pozitivnu energiju gde god da se pojavite. Veče provedite u društvu partnera. Zdravlje dobro.

Blizanci

Pokušajte da se ne opterećujete nebitnim stvarima. Neko vam može govoriti iza leđa, razmislite ko bi to mogao da bude. Upoznaćete zanimljivog Lava u toku dana.

Rak

U ljubavi vam ide sve po planu. Ukoliko ne možete da izdržite pritisak, trebalo bi da promenite posao. Možda je sad pravo vreme da promenite nešto u svom životu.

Lav

Danas ćete biti potpuno rasejani. Potrudite se da nešto ne zaboravite danas. Partner vas čini da se osećate sigurno. Zdravlje: Osećate se vrlo umorno.

Devica

Bićete nesigurni na poslovnom planu. Dobro analizirajte mogućnosti koje su pred vama i odlučite se za najbolji korak. Slobodne Device će se osećati usamljeno.

Vaga

Predstoji vam zanimljivo putovanje koje vam može doneti korit. Moguće su manje razmirice sa partnerom. Budite oprezni u saobraćaju.

Škorpija

Škorpije su danas romantične i pune entuzijazma. Nemojte slušati tuđe savete već radite onako kako vi mislite. Počnite da trenirate neki sport.

Strelac

Ljubavni život vam je u zastoju, ali to neće biti još zadugo. Prijatelji su tu za vas šta god da vam treba. Isplanirajte zanimljiv izlazak sa svojim najbližima.

Jarac

Potrudite se da danas ne upadate u konflikte bez razloga. Tokom popodneva upoznaćete zanimljivu Ribu ili Škorpiju. Promene na poslovnom planu su neminovne u narednom periodu.

Vodolija

Na poslu ste pod stresom, pa se zapitajte šta to nije u redu. Počnite malo više da verujte sebi i svojim kvalitetima. U ljubavi je sve po planu.

Ribe

Sve maštovitije Ribe imaće sreće da bez prevelikog truda i ulaganja ostvare prihod. Veče provedite u društvu prijatelja. Zdravlje: Hranite se zdravo.

D.D.