Mladi Nikšića

Bikovi očekuju poziv, dan pun uzbuđenja za Lavove, Jarčevi – nove mogućnosti na ljubavnom planu.

OVAN

Martovski Ovnovi nisu ni malo naivni ali ipak mogu upasti u zamku osobe koja lako manipuliše njihovim emocijama naročito ako su muškarci a partnerka se bavi umjetnošću. Ostali Ovnovi manje – više uspijevaju da postignu dogovor sa osobom koja im je draga, naročito ako su slične profesije.

BIK

Očekujete nestrpljivo poziv nekog ko je već trebalo da vam se javi. Ne bi bilo dobro da pretjerano polažete nade u vezi sa nekim ko je poznat po flertu ili vas je već više puta iznevjerio. Jarac, Škorpija ili Ovan predstavljaju za vas veliki izazov ali pitanje da li biste imali dovoljno nerava za predstavnike ovih znakova.

BLIZANCI

Povoljan dan za surete sa onima koji se poznaju preko zajedničkog društva, simpatišu i gaje nadu da će od toga nešto biti. Idite što češće na mjesta gdje izlazi i vaša simpatija, nećete mu dosaditi ako se radi o Jarcu ili Vagi. Neki Strijelac, pravi planove sa vama. Zbog prisustva Crnog Mjeseca Lilita u vašem znaku mnogi Blizanci su riješeni da po svaku cijenu osvoje jednu Vagu.

RAK
Mnogobrojni susreti mogu donijeti i neku vrstu udvaranja naročito od strane nekog koga izuzetno cijenite i ko prema vama pokazuje veliko poštovanje. Dobro ćete se osjećati u društvu nekog drugog Raka ili Škorpije sa kojima ćete naći mnogo dodirnih tačaka.

LAV

Predstoji vam dan pun uzbuđenja jer su planete grupisane u astrološkoj kući komunikacija, vaše privatnosti i ljubavi. Ako ste u stalnoj vezi očekujete prijatno iznenađenje a ako ste slobodni, vjerovatno ćete se sresti sa nekim ko vam je drag na javnom mjestu. Nemojte se razočarati ako neko zaboravi da vam se javi a obećao je.

DJEVICA

Imate sve šanse da doživite vrlo lijepu ljubav sa nekim s kim možete ostvariti i veoma dobar duhovni i fizički sklad, naročito ako do poznanstva dođe u kasnim večernjim satima, a vi ste avgustovska Devica. Ako se radi o nekom ko često putuje ili radi u medijima, moguće da će insitirati da se vidi sa vama čak i ako date na znanje da danas nemate mnogo vremena za izlaske.

VAGA

Ukoliko razmišljate o nastavku veze sa nekim ko vam je posebno veoma drag a niste načisto da li će ta osoba biti spremna da prihvati vaš poziv za izlazak, napravite taktiku kako da je ubijedite ali nemojte insistirati na viđenju. Moguće da je neko do koga vam je stalo, pomalo ljut na vas.

ŠKORPIJA

Mjesec na kraju Vage čini vas zainteresovanim za nekog ko vas veoma fizički privlači i kome ne možete da odolite. Mogući su brojni susreti na javnom mjestu ali i romansa sa nekim Rakom, Jarcem ili Škorpijom koje možete slučajno sresti negde gdje to manje više ne očekujete. Vjerujete u mogućnost pomirenja sa jednom Vodolijom.

STRIJELAC

Odgovara vam pozicija Sunca u Strijelcu i Marsa u Jarcu naročito ako vam se dopada osoba na položaju i neko ko je prisutan u javnosti. Kako je Merkur, planeta komunikacije i konverzacije u vašem znaku, bićete spremni da uđete u polemiku sa osobom koja vam je draga, naročito po pitanju nečega što se tiče familijarnih odnosa.

JARAC

Veze sa vatrenim i vazdušnim znacima donose vam nove mogućnosti na ljubavnom planu ali je potrebno da se postavite mnogo odgovornije i odlučnije, posebno ako ste riješeni da uđete u vezu sa nekim ko je prilično komplikovan. Ne bi trebalo da previše eksperimentišete u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste nedavno izašli iz veze.

VODOLIJA

Ukoliko ste slobodni, može se desiti da vam se svidi osoba koja je dinamična, veoma energična, vesela ali prilično nesigurna u sebe. Ona ni ne zna da ste vi uglavnom slični njoj kada je emotivna sigurnost u pitanju. Odgovaraju vam osobe poput Ovna ili Vage. Ne eksperimentišite sa nestalnim tipovima osoba poput Riba.

RIBE

Vjerujte da možete da osvojite naklonost osobe koja vam je draga ili da ostvarite harmoničan odnos sa stalnim partnerom a ako ste u poziciji da se udvarate osobi sa posla vjerovatno ćete biti veoma uspješni u tome. Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Jarcem ili Rakom.