Mladi Nikšića

Današnji dan i uopšte cijela ova sedmica protiče u znaku interesantnih dešavanja, nadasve neobičnih i neočekivanih, u pozitivnom smislu. Merkur je razigran i pravi mnoštvo aspekata, a juče i danas je vrijeme za predah od njih. Sjutra nas već očekuje poslednji planetarni aspekt Marsa prije nego napusti znak Vage. Dan provedite u miru, nemojte kretati ni u kakve poslovne izazove, puno će biti priča, a malo nade za realizaciju. Saslušajte i to je sve.

OVAN

POSAO
Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
LJUBAV
Pogrešno procjenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procjenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.
BIK
POSAO
Umijete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbjegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrijediti nečija osjećanja.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
BLIZANCI
POSAO
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate provjerenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namjera ne predstavlja uvijek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
RAK
POSAO
Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promjenljivu klimu u svom okruženju.
LJUBAV
Posvetite pažnju ljepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo ljepše nego što jesu.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.
LAV
POSAO
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku.
LJUBAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »ljepši dio stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.
DJEVICA
POSAO
Možda vaše vizije nailaze na nerazumijevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj mjeri koliko je potrebno da pridobijete nečije povjerenje.
LJUBAV
Ponekad riječi nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osjećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
VAGA
POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rješavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj dio obaveza u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne provjerite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.
ZDRAVLJE
Potrebna Vam je rekreacija.
ŠKORPIJA
POSAO
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
LJUBAV
Olako prelazite preko zamjerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrijebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.
STRIJELAC
POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.
LJUBAV
Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
JARAC
POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocjenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Izbjegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.
VODOLIJA
POSAO
Nalazite se u dobroj formi i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.
RIBE
POSAO
Djelujete sumnjičavo u procjeni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV
Zbog novih događaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Ali, vi umijete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.