mladi niksica

OVAN

Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo i zavodljivo. Svjesno koristite svoj šarm u pravoj mjeri. Sugestija: Prijaće Vam vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BIK

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspjeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmjena misli i osjećanja.

BLIZANCI

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procjenu i rješenja. Izbjegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promjenama u mišljenju. Teško je slijediti Vaš ritam kada se zanesete. Sugestija: Pozitivno okruženje djeluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

RAK

Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u procjeni dobre poslovne prilike koja Vam se nudi. Teško Vas je razuvjeriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumijevanje za Vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

LAV

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad Vam je teško da pretpostavite različita mišljenja. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA

Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Delimična rješenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanim zahtjevima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

VAGA

U skladu sa prethodnim iskustvom sada mijenjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosljedni u svojim ciljevima. Lako mijenjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete vješto da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

ŠKORPIJA

Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmjeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osjećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće umije da Vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

STRIJELAC

Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspjeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i po cijenu da svi oko Vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu koju ne treba zanemariti. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

JARAC

Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rješenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtjevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Djelujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

VODOLIJA

Jasno Vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

RIBE

Ne želite da neko mijenja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procjene donosi novi uspjeh. Umijete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije primjetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje Vam neko predočava. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.