Šta zvijezde predviđaju za 12 pripadnika astroloških znakova

OVAN

Posao
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.
Ljubav
Položaj planeta divno utiče na vašu emotivnu sliku, pa ćete danas provesti lijep dan sa voljenim osobama (partnerom ili prijateljima). Ako treba da donesete neku važnu odluku – danas je dan D.
Zdravlje
Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

BIK

Posao
Djelujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosjećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepovjerenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procjenu i snagu.
Ljubav
Možda vas vas malo nervira partnerovo ponašanje ili namjera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osjećate dodatnu tenziju.
Zdravlje
Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

BLIZANCI

Posao
Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce.
Ljuav
Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ai je upravo to ono što vam za sada održava pažnju. Zauzeti treba da izbjegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva.
Zdravlje
Prekontrolišite zube.

RAK

Posao
Naslućujete da su izvesna povoljna dešavanja pred vama. Za sada još uvijek ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Vi samo radite svoj posao i za sada ne brinite.
Ljubav
Emotivni dio vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvjesna prijatna iznenađenja tokom popodneva. Slobodni pripadnici znaka se napokon opuštaju i primjećuju poglede suprotnog pola.
Zdravlje
Uzimajte vitamine.

LAV

Posao
Zamišljeni sta jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika. Savjet je naravno da promijenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donijećete razumnu odluku. Očekivani novac će vam stići sa manjim odlaganjem.
Ljubav
Emotivni dio se pokreće. Izlazite i budite u nekom pokretu, naročito tokom popodneva. Zauzeti provode više vremena sa partnerom.
Zdravlje
Dobro.

DJEVICA

Posao
Iskoristite popodne da završite neke zaostale stvari ili počnite sa promjenama koje su davno isplanirane. Nešto će se danas izbalansirati i vama donosi izvjesne povoljnosti.
Ljubav
Emotivni dio je danas pun uspona i padova. Niste sigurne šta želite ali znate šta ne želite. Kod slobodnih pripadnika znaka će se pojaviti neko interesantan. Zauzeti čekaju partnerovu inicijativu.
Zdravlje
Problemi sa stomakom.

VAGA

Posao
Danas se nešto potvrđuje i ide vam u prilog. Samo ostanite dosljedni nekim svojim idejama. Najpovoljniji je dan onima koje rade za strance ili putuju negdje.
Ljubav
Počinje neko novo poglavlje. Osjećate veći nalet energije. Privlačićete drugačije partnere nego u proteklom periodu. To ćete primijetiti već u večernjim satima.
Zdravlje
Mogući su bolovi u donjem dijelu kičme.

ŠKORPIJA

Posao
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspješnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.
Ljubav
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše riječi ne zvuče dovoljno ubjedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promijenite svoj stil ponašanja.
Zdravlje
Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, osjećate dodatnu tenziju.

STRIJELAC

Posao
Danas imate posla sa neodlučnim ljudima i to vas izluđuje. Upotrijebite svoju prirodnu diplomatičnost da bi svima bilo lakše a i vi se manje nervirali.
Ljubav
Danas možete napokon da upoznate nekoga koga znate samo iz priče ili nekih indirektnih kontakata. To poznanstvo vam dolazi kao prijatno iznenađenje.
Zdravlje
Čuvajte se prehlade.

JARAC

Posao
Djelujete kao osoba koja ima efikasno rješenje za različite probleme. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterijume o uspješnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
Ljubav
Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcjenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.
Zdravlje
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

VODOLIJA

Posao
Imate potrebu da budete kreativni. Mnogi neće naići na dobru volju saradnika, tako da je ovo bolji dan onima koje su u privatnoj branši. Prija vam komunikacija sa mlađim muškarcem.
Ljubav
Emotivni dio vam se prepliće sa poslovnim. Srijećete nekoga na radnom mjestu – vašem ili potencijalnog partnera. Spontano ćete se približiti osobi koju nećete odmah vidjeti kao potencjalnog partnera.
Zdravlje
Dobro.

RIBE

Posao
U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenim projektima. Samo budite strplivi i ne brzajte. Danas do vas stižu neke dobre vijesti o poslu ili nekom novcu.
Ljubav
Danas ste posvećene porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtjevni prema ljudima do kojih vam je stalo. Moguće je razočarenje u emotivnom dijelu. Želite nešto ili nekog ko vam je na neki način nedostupan u ovom trenutku.
Zdravlje
Smanjite nervozu.