Mladi Nikšića

Današnja nedjelja donosi nam Merkura u trigonu sa Uranom, aspekt inspiracije, pa se s tim u skladu danas i ponašajte. Uradite nešto drugačije, novo, neobično, nešto što vas pokreće. Savršen je dan za komunikaciju, posebno za susrete uživo. Danas je dobro da pratite intuiciju.

Ako niste za izlazak napolje zbog hladnoće, u svijetu društvenih mreža danas možete naći svoje utočište.

Bićete preosjetljivi danas, a i zamućenog pogleda na stvari oko sebe, pa će vas sve pogoditi više nego inače. Moguća su kratkotrajna razočarenja u voljenu osobu.

Umjetnici će uživati, jer ovo je njihov aspekt.

OVAN

POSAO
Nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namjerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumijevanja za vaše zahtjeve.
LJUBAV
Djelujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili šetnja.

BIK

POSAO
Ne možete da promijenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte fizičko opterećenje.

BLIZANCI

POSAO
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom natjeraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbjegavajte osjetljive teme koje ugrožavaju vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Važno je da pravilno procijenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtjevima.
ZDRAVLJE
Djelujete uznemireno i napeto.

RAK

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspjeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
LJUBAV
Djelujete suviše rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da vas pretjerano razuvjerava u vašim emotivnim sumnjama.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

LAV

POSAO
Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na posao.
LJUBAV
Potrebno vam je nečije iskreno razumijevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DJEVICA

POSAO
Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rješenje koje zadovoljava vaša očekivanja.
LJUBAV
Nema razloga da pretjerano ističete svoje zahtjeve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VAGA

POSAO
Djelujete nezainteresovano za određene teme koje zahtijevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima.
LJUBAV
Osjećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom djelujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji. Opustite se i biće vam lakše da pohvatate stvari koje vam izmiču.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

STRIJELAC

POSAO
Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.
LJUBAV
Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

JARAC

POSAO
Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo.
LJUBAV
Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

VODOLIJA

POSAO
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme.
LJUBAV
Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno posledičnu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RIBE

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale.
LJUBAV
Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.