Horoskop
Bik će uspjeti da uradi zacrtano, ali će mu trebati masaža. Ovan će biti zadovoljan flertom, a Rak može očekivati napredak…
Ovan
Moguće je da ste se u prethodnom periodu imali dosta poslovnih problema ali sada nastupa faza olakšanja. Polje flerta vam je dobro postavljeno i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Povećajte unos magnezijuma.
Bik
Očekuje vas prilika da pokažete svoje ambicije. Uspjećete da ostvarite zacrtane ciljeve. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati svoje interesovanje ka vama. Prijala bi vam masaža.
Blizanci
Ukoliko se bavite poslovima vezanim za komunikaciju moguće je da ćete uspjeti da postignete značajni uspeh. Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret sa osobom koju poznajete već neko vrijeme. Prijala bi vam šetnja.
Rak
Očekuje vas povoljan period za ostvarenje poslovnog napredovanja. Sudbina je na vašoj strani i ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je odličan dan za novo poznanstvo. Zdravlje bi trebalo da bude dobro.
Lav
Možete da očekujete razrješenje kada je u pitanju vaše polje posla. Imaćete dosta sreće na ovom planu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo u kojem ćete uživati. Spremni ste za ljubavnu avanturu. Zdravlje vam je dobro.
Djevica
Moguće je da ćete imati priliku da napredujete kada je u pitanju polje posla. Očekuju vas nove prilike i mogućnosti. Očekuje vas flert sa osobom koja će vam pokazati da je spremna za vezu. Bešika vam je osjetljiva.
Vaga
Oslanjate se na svoje saradnike i spremni ste da pokažete inicijativu za pokretanje novih projekata. Voljena osoba pokazuje da je spremna da vaša veza napreduje. Dobro se osjećate. Nemate probleme sa zdravljem.
Škorpija
Imate neke važne poslovne dogovore u planu. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. Možete da očekujete dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Pad imuniteta je naglašen kod vas.
Strijelac
Nećete imati previše posla i obaveza tokom ovog dana. Imaćete priliku da se malo odmorite. Možete da se nadate susretu sa vašom simpatijom. Uskoro bi moglo da dođe do početka veze. Moguća je prolazna aritmija.
Jarac
Nova dešavanja vas očekuju, pruža vam se prilika da na poslovnom polju pravite veće promjene. Odnos sa voljenom osobom postepeno napreduje i sve ste iskreniji jedno prema drugome. Povedite računa o stomaku.
Vodolija
Komunikacija sa vašim bliskim saradnicima postaje otežana, postoje problemi koji vas mogu zavaditi. Nije vam lako da budete sasvim otvoreni po pitanju svojih emocija prema partneru. Izbegavajte cigarete.
Riba
Očekuju vas neke lijepe vijesti koje će vam pokrenuti nadu za bolju poslovnu budućnost. Otvoreno pokazujete da ste spremni da sa osobom radite na tome da vaš odnos napreduje. Povedite računa o unosu šećera