horoskop

Slobodne Ribe očekuje zanimljivo poznanstvo, Vage su u poslednje vrijeme zapostavile prijatelje, Blizanci su napeti i nervozni zbog posla.

Ovan
Ljubavni život vam je nesređen, ali vas to ne pogađa. Neočekivani poziv će vas jako obradovati. Odlično obavljate posao, ali se loše slažete sa kolegama. Zdravlje dobro.
Bik
Ako ste zauzeti u vezi dolazi do poboljšanja. Prijatno će vas iznenaditi neko sa kim radite. Od nadređenih će te dobiti ozbiljna zadužanja. Pazite na ishranu, nabacili ste kilograme.
Blizanci
U ljubavi je stabilno, uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Neko vas na poslu ogovara ali nemojte pridavati veliki značaj. Napeti ste i nervozni zbog posla.
Rak
Vaša veza je nestabilna i puna zabluda. Nesigurni ste u sebe i nepoverljivi. Na polju karijere ste sve uspešniji. Smanjite trošenje na nebitne stvari. Zdravlje sada bolje.
Lav
Ponovo se malo razilazite u stavovima sa partnerom. Trudite se da u kući vlada harmonija. Svaki dan poslovno napredujete i finasijska situacija je sve bolja. Zdravlje dobro.
Djevica
Očekuje vas romantičan dan posebno ako ste na putu. Pred vama su poslovna iskušenja i nijednu odluku nemojte da donosite na brzinu. Zdravlje stabilno.
Vaga
Ako ste slobodni na pomolu je nova ljubav. Malo ste u poslednje vrijeme zapostavili prijatelje. Na poslu ste u raskoraku između starih i novih pravila. Zdravlje dobro.
Škorpija
Malo ste sumnjičavi i ljubomorni bez potrebe. Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu. Na poslu su se neke stvari rešile u vašu korist, pa vam je lakše. Zdravlje stabilno.
Strijelac
Toliko ste zaljubljeni da u ovom trenutku ne vidite partnerove mane. Morate dovoljno vjerovati u ono što radite da bi vam i drugi vjerovali. Prolazna nervoza.
Jarac
Partner vam je sve više privlačan. Provešće te zajedno divno romantično veče. Nemate volju za radom, zbog male zarade. Mogući novi troškovi. Zdravlje dobro.
Vodolija
Sa partnerom treba da provodite malo više vremena, jer ste ga u poslednje vrijeme zapostavili. Na poslu je sve u redu, pa možete da odahnete. Moguća glavobolja.
Ribe
Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznastvo. Moguć kraći put. Imate puno posla, pa ste iscrpljeni i potreban vam je odmor. Rješite se štetnih navika.