Vodolija

Pred Vodolijama je veoma povoljna godina. Najjače polje biće polje finansija, za koje je zaslužan tranzit Marsa u januaru. Položaj planeta možda će vas tjerati na impulsivne odluke, pa morate paziti na poteze koje povlačite, kako ne biste izazvali kontraefekat. Čuvajte se psihičkog stresa.

Ljubav
Pred vama je godina u kojoj će se glavne stvari događati u nekim drugim temama. Ne brinite, ljubavi će biti, no nećete morati da se borite s nekim ljubavnim iskušenjima ili slično. Sve će više-manje biti uredno, pa ako ste u vezi, nadograđivaćete je najbolje kako znate. Jedino pazite da zbog posla ne zanemarite voljenu osobu, odnosno ako ste još sami, budite otvoreni za nove prilike i poznanstva. Ne dajte se lošim mislima (jer će vas Saturn u vašem znaku još povremeno malo gnjaviti), nego potražite društvo i vedre ljude. Makar i na distanci ili na kratko. Dug boravak Marsa u vašem prirodnom 5.polju ljubavi i djece u Blizancu u drugom dijelu godine, sigurno će donijeti više događaja, no uz umjerenost, na vašu radost. Venera će pomoći od 7.3 do 6.4, od 24.6. do 19.7, te opet od 30 9. do 24.10.
Posao
Ovo je godina u kojoj ćete imati brojne prilike da mijenjate stvari u svom poslu i karijeri. Osim što će vam Jupiter većinu godine otvarati lijepe prilike za zaradu koja bi vas učinila zadovoljnim, a iste ćete vjerovatno iskoristiti, dvije eklipse dogodiće se u vašem prirodnom 10. polju karijere, u Škorpiji, i to 16.5. i 25.10. Biće to dani kad ćete morati reagovati na pametan način, možda ćete prolaziti određena iskušenja povezana s temom posla, te se naviknuti na moguću novu situaciju ili promjenu. Odluke donosite bar dan nakon što eklipsa prođe jer tada vidite jasnije. Povremeno će vam se činiti da nema šansi da spojite nespojivo, no kad malo bolje razmislite, naći ćete ključ za isto.
Novac
Na ovom polju sve je u redu. Prihodi će biti dobri, imaćete priliku da sebi obezbijedite sve što vam treba i što ste željeli. Možda nećete uštedjeti koliko ste planirali, ali izvjesna su dobra ulaganja koja će vrijedjeti manjka novca na štednom računu. Društveni i porodični događaji iziskivaće veće troškove.
Porodica
Na polju porodice nema većih promjena. U prvom kvartalu godine suočićete se sa nekim problemima u porodici, zbog čega ćete biti pod stresom. Savjetuje se da tim problemima pristupite sa strpljenjem. Pustite da prođe malo vremena i sve će biti u redu na kraju.
Zdravlje
Stres je vaš najveći problem u 2022. godini, kaže godišnji horoskop. Moguće su manje tegobe sa varenjem. Ako ne obratite dovoljno pažnje na mentalno zdravlje i fizičku kondiciju, ovi problemi mogu da se odraze na sva ostala životna polja. Pronađite neki hobi, hranite se pravilno i radite sve što pogoduje vašem mentalnom zdravlju.
Izvor: Stil