Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore produžili su uspješnu saradnju na još godinu dana. To je deveta sezona za redom kako je Crnogorski Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom 1.CFL, prenosi Antena M.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas Milija Zeković, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma i predsjednik FSCG Dejan Savićević. Zeković je članovima reprezentacije i rukovodstvu FSCG poželio uspješnu sezonu, uručivši Savićeviću simbolično “desetku” povodom 10 godina “T” Brenda u Crnoj Gori i nastavka dobre saradnje.

“Pred nama je još jedna zajednička sezona, za koju vjerujemo da će biti veoma uspješna. Želimo da vas prate pobjednički duh i dobra timska energija, koju Telekom prepoznaje i podržava od samog početka. Već godinama ulažemo u crnogorski sport i velika nam je čast biti uz nacionalni fudbalski tim i dalje. Vjerujemo da će reprezentacija nakon uspješnog starta održati pozitivan duh i nastaviti da ostvaruje zapažene rezultate”, rekao je Zeković.

I predsjednik FSCG Savićević je istakao zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

“Ponosni smo što Crnogorski Telekom, jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa Fudbalskim savezom Crne Gore. Želimo i ove godine da opravdamo dugogodišnje partnerstvo još boljim rezultatima”, rekao je predsjednik FSCG.

D.D.