Igrani film “Ti mene nosiš” (2015) hrvatske rediteljke Ivone Juke biće prikazan sjutra u Nikšićkom pozorištu sa početkom u 20 sati, prenosi portal RTCG.

Organizatori programa su Crnogorska kinoteka i Nikšićko pozorište.

Film se prikazuje u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću i Septembarskih dana 2016, a organizatori programa su Crnogorska kinoteka i Nikšićko pozorište. Ulaz je slobodan.
Film traje 155 minuta, a radnja je vezana za tri mlade žene.

“Dora je zanemarena djevojčica koja mašta da postane fudbalski menadžer. U njen se život iznenada vraća otac s kojim neočekivano razvija blizak odnos. Ives nema predaha, jer joj jutra započinju brigom o ocu koji ima Alchajmerovu bolest. Njen život je ispunjenbrojnim sitnim obavezama koje je iscrpljuju, a planovi za ljepši život su sve više izvan dohvata. Nataša je uspješan TV producent koja očekuje svoje prvo dijete. Zlokobne slutnje o zdrastvenom stanju se potvrđuju I započinje njeno suočavanje sa neizvjesnom budućnošću”.

Glavne uloge tumače. Lana Barić, Vojislav Brajović, Helena Beljan, Goran Hajduković, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Filip Križan, Sebastijan Kavaca…

D.D.