policija niksic

Službenici pljevaljske policije su podnijeli krivičnu prijavi protiv N.Č. (53) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, saopštili su iz Uprave policije.

Pljevaljska policija je zaustavila i kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao N.Č., kojom prilikom su na prednjem i zadnjem dijelu vozila zatečene različite registarske oznake.
Provjerom je utvrđeno da su za navedeno vozilo izdate budvanske registarske oznake, te da je N.Č. na pomenuto vozilo stavio neistinite isprave – registarske oznake, a koje su izdate za druga vozila.
Nadalje, policija je pregledom ovog vozila pronašla i oduzela dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuna, kao i manju količinu materije za koju se sumnja da je hašiš. Protiv N.Č. je podnijeta i prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz člana Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.
Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je N.Č. kupio navedene opojne droge od lice I.K., a koji je u drugoj aktivnosti lišen slobode kada je kod njega pronađeno oko kilogram marihuane i 160 grama spida.
Pljevaljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.