Bik finansijski nestabilan, Blizanci ne žele susret s prošlošću, Rak na oprezu, Lav u svađi s partnerom, Djevica emotivna, Vaga pred dobrom šansom na poslu, Škorpija loša u komunikaciji, Strijelcu nova poznanstva, Jarac pozitivan, Vodoliji priliv novca.

 

OVAN

POSAO: Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Napetost.

BIK

POSAO: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

LJUBAV: Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

BLIZANCI

POSAO: Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprijekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

LJUBAV: Imate dobar emotivni predosjećaj, a ljubavna igra je najljepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK

POSAO: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rješenje za sve tekuće probleme.

LJUBAV: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Djelujete šarmantno i privlačno na partnera ili umijete vješto da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Ukočenost.

LAV

POSAO: Nalazite se u dobroj psiho-fizickoj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osjećate.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

DJEVICA

POSAO: Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

 

VAGA

POSAO: Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

LJUBAV: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

LJUBAV: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvijek sve tako jednostavno.

ZDRAVLJE: Nesanica.

STRIJELAC

POSAO: Raspolažete ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Zato, nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.

LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC

POSAO: Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

VODOLIJA

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.

LJUBAV: Planirajte neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.

ZDRAVLJE: Počnite sa rekreacijom.

RIBE

POSAO: Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

LJUBAV: Važno je da učinite ono što osjećate jer to će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.