horoskop, dnevni, rak, lav

Ovnovi zrače pozitivnom energijom, Blizanci da ubrzaju poslovne dogovore, Ribama potrbna nečija iskrena podrška.

OVAN
Posao
Nema potrebe da se ponašate lakomisljeno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.
Ljubav
Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvjek postoji način da ostvarite ono što želite.
Zdravlje
Zračite pozitivnom energijom.
BIK
Posao
Važno je da ostanete dosljedni u svojim namjerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.
Ljubav
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lijepo i korisno u različitim pravcima.
Zdravlje
Dobro društvo djeluje pozitivno na vaše raspoloženje.
BLIZANCI
Posao
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.
Ljubav
Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumjevanja. Prepuštite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.
Zdravlje
Budite odgovorni prema zdravlju.
RAK
Posao
Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje.
Ljubav
Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.
Zdravlje
Nalazite se u sjajnoj formi.
LAV
Posao
Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.
Ljubav
Kućne prilike će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
DJEVICA
Posao
U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rješenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vama.
Ljubav
Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka sukobu.
Zdravlje
Važno je da osjećate pozitivnu energiju.
VAGA
Posao
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog krivca, potrebno je da se suočite sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvjek da utičete na nečije mišljenje.
Ljubav
Izbjegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
Zdravlje
Prijaće vam zabava. Opuštite se.
ŠKORPIJA
Posao
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti.
Ljubav
Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije riječi ili emotivno upozorenje.
Zdravlje
Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacija.
STRIJELAC
Posao
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.
Ljubav
Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahtjeve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće.
Zdravlje
Izbegavajte različite vidove pretjerivanja.
JARAC
Posao
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.
Ljubav
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osjećanja samo podstičete još veću napetost.
Zdravlje
Preporučuje vam se meditacija.
VODOLIJA
Posao
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rješenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rješenje.
Ljubav
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
Zdravlje
Prijaće vam odmor ili relaksacija.
RIBE
Posao
Izbjegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.
Ljubav
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.
Zdravlje
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.