Pročitajte dnevni horoskop za dan 30.03.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Sve što ste za danas planirali a vezano je pre svega za odmor i opuštanje mogu vam pokvariti neke nezavršene sitnice iz prethodnog perioda.

Ljubav: Ako ste zadovoljni stanjem vašeg ljubavnog života, budite aktivni i ne dozvolite da to išta poremeti.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

 

Bik

Posao: Odmor je ono što je potrebno Bikovima, ali ove subote okolnosti će vam nametati i neke obaveze u vidu više neočekivanih poziva i dosta razmišljanja o poslovnim problemima.

Ljubav: Opušten dan bez nekih značajnijih promena očekuje vas na ljubavnom planu. Razgovarajte, družite se sa prijateljima, izađite na neko lepo mesto.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

 

Blizanci

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za velike akcije i dodatno angažovanje. Neki dogovori mogli bi  biti prolongirani.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija vrlo je poželjno da budete konkretni i direktni u izražavanju osećanja prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

 

Rak

Posao: Pravi dan i pravo vreme za adekvatan odmor i relaksaciju. Međutim Rakove će morati da se reše obaveza koje su im zaostale.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da tokom ove subote pokažete želju i volju za pojačani angažman sferi ljubavi. Ne štedite emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Lav

Posao: Prvi dan vikenda donosi sasvim korektne okolnosti da Lavovi na zadovoljavajući način izbalansiraju odnos između odmora i obaveza. Prijala bi vam neka sportska aktivnost.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju, vaša energičnost i lični šarm biće itekako primetni.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Devica

Posao: Za očekivati je da danas imate par važnih poslovnih razgovora, ali sa realizacijom valja malo sačekati.

Ljubav: Moguća je pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti. Na vama je da li ćete se upuštati u neku priču ili ćete fino samo proćaskati.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova na rukama i nogama

 

Vaga

Posao: Jedan opušten dan je pred Vagama, što znači da bi trebalo sve bude da bude pod kontrolom bez neočekivanih raspleta.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Opustite se, izađite negde sa dragom osobom, ili pak uživajte u druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Moguća nesanica.

 

Škorpija

Posao: Veći deo dana Škorpije bi mogle da provedu u neformalnim razgovorima i pregovorima, samo ništa ne obećavajte unapred.

Ljubav: Povoljan je dan da ga provedete u društvu prijatelja. Možete organizovati i neki izlet.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Strelac

Posao: Dosta neodložnih obaveza je i tokom  ovog dana pred Strelčevima, što će zahtevati i pojačano angažovanje.

Ljubav: Ukoliko postoji neka dilema koja vas muči i opterećuje sada je pravi trenutak da odreagujete na pravi način, konkretno i direktno.

Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima, zubima.

 

Jarac

Posao: Jarčevi, budite strpljivi i izbegavajte polemike oko važnih poslovnih pitanja. Sve  će  se rešiti.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih relacija nema nagoveštaja krupnih promena. Atmosfera će biti slična prethodnim danima.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

 

Vodolija

Posao: Konačno jedan dan za odmor i opuštanje je pred Vodolijama. Možete se aktivirati oko nekog zapostavljenog hobija.

Ljubav: Povoljan je dan za izlazak, druženje, a nije isključeno da vam se javi i stara simpatija i poremeti postojeće planove. Na vama je odluka.

Zdravlje: Odmarajte se, potrebno vam je više sna.

 

Ribe

Posao: Danas je najbolje da ništa novo ne započinjete da radite. Pozabavite se analizama, dobro proverite sve informacije i sačekajte čistu situaciju.

Ljubav: Iako u vašem okruženju ima dosta simpatija, fokus vam neće biti najjača strana danas. Treba da se opustite malo više.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

 

Izvor: astroputnik