horoskop

Ovan zatvoren, Biku se smiješi Devica, Blizanci neispavani, Rak osjetljiv, Lav ima avanturu, Vaga upoznaje nekog preko posla, Škorpija investira, Strijelac dobar u timskom radu, Jarac neorganizovan, Vodolija pred raskidom, a Ribe čeka bolji dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.09.2021. godine.

OVAN
Posao
Ukoliko ste student budite prisutniji na časovima i ne pokazujte stav letargičnosti. Na nekim detaljima se malo više zadržite.

Ljubav
Nemate obzira prema nečijim osjećanjima zato što ste uvideli lošije aspekte u vezi osobe na koju mislite. Budite otvporeniji prema sebi i svojim osjećanjima.

Zdravlje
Jačajte svoj imunitet.

BIK
Posao
Niste od onih koji će kampanjski da pristupe rješavanju svojih problema. Ostajete dosledni svojim navikama u narednom periodu.

Ljubav
Jedna Djevica iz inostranstva može biti pravi izbor za vas ovaj put. Pokušajte da se na vrijeme spremite na jače izazove na polju emocija.

Zdravlje
Mogući bolovi u stomaku.

BLIZANCI
Posao
Imate veće izdatke koji su vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne smije da stane. Osmislili ste veći dio posla, koji protežirate u narednom periodu.

Ljubav
Isuviše ste statični u svojim željama prema jednoj osobi da ovdje realno nešto može da uspije. Vodite tihu borbu na koju računate sa osmjehom na licu.

Zdravlje
Više spavajte.

RAK
Posao
Vodite bitku koju ste nekada davno izgubili. Nije sve u jednom porazu pa izazov prihvatate u svakom slučaju.

Ljubav
Neko će vas podstaći da se upustite u jaču ljubavnu vezu bez obzira na situaciju na koju ste navikli.

Zdravlje

Isuviše ste osjetljivi.

LAV
Posao
Oduvijek ste htjeli jaču poziciju i niste bili loš lider ni u grupi ali došao je čas kada ćete se predstaviti u drugačijem svjetlu nego sada.

Ljubav
Ne zaboravite da samoća ne treba nikome a ponajmanje vama. Neko nov će vam se pojaviti pa budite dovoljno hrabri da se upustite u jednu avanturu.

Zdravlje
Srce vam je slabija strana.

DJEVICA
Posao
Volite da držite razne sitnice pod kontrolom u poslovnom smislu. Nije loša ideja da se dodatno angažujete oko aktivnosti od ranije koje ste propustili.

Ljubav
Imate izuzetno dobre aspekte na polju emocija. Izlazite i družite se malo više ovaj put. Nije loše društvo jedne Ribe pa se spremite na jedan provod.

Zdravlje
Digestivni problemi.

VAGA
Posao
Ukoliko se bavite privatnim poslom ne očajavajte usled ovih okolnosti koja vam se spremaju za naredni period. Ostanite istrajni.

Ljubav
Poznanstvo onima koji su slobodni se vidi preko radnog mjesta. Pokažite se u najboljem svjetlu pred osobom, koja vam imponuje.

Zdravlje
Bešika vam je slabija ovaj put.

ŠKORPIJA
Kamata koju očekujete nije loša ovaj put, pa se opredijelite za nešto veće investicije. Uviđate malo bolji poslovni segment.

Ljubav
Ne morate puno da se dvoumite oko emocija koje osjećate jer imate solidnu šansu da zavedete osobu koju ste odavno sreli.

Zdravlje
Nisu vam loši rezultati krvi.

 

STRIJELAC
Posao
Timski rad vam je zasigurno zagarantovan. Niste od onih koji bi sami radili studiju koju ste protežirali od ranije. Šanse za uspjeh su solidne.

Ljubav
Jača ljubavna veza na pomolu sa nekim predstavnikom vatrenog znaka. Morate da budete otvoreni i tačni kada je u pitanju ta osoba.

Zdravlje
Ne očajavajte zbog trenutnih aspekata koji vam ne pogoduju.

JARAC
Posao
Isuviše ste se loše postavili u prethodnom periodu. Ukoliko se neki detalji u vašem poslovnom planu ne dovedu u red možete da imate sitne greške koje vam ne idu u korist.

Ljubav
Oni slobodni mogu da odahnu zbog problema koje su imali sa bivšim partnerima. Možda budete uvidjeli mnogo bolju soluciju u narednom periodu.

Zdravlje
Zimogrožljivi ste.

 

VODOLIJA
Posao
Iznenađenja mogu da vam pokvare raspoloženje samo ukoliko vi to dopustite. Ne pokazujte loše raspoloženje prema ljudima koji ne zaslužuju vašu lošu sliku u javnosti.

Ljubav
Skloni ste raskidu. Pokažite se u boljem svjetlu i ne očajavajte u samoći već se prva prilika može ukazati u skorije vrijeme.

Zdravlje
Problem sa sinusima.

RIBE
Posao
Poslovna situacija se može dodatno popraviti samo ukoliko budete pratili svoju konkurenciju. Ne pokazujte svoje loše rezultate jer sve može da se popravi u skorije vreme.

Ljubav
Isuviše ste loše osjećali u prisustvu jedne Škorpije pa se neće ista greška ponoviti i ovaj put. Osjećate se sjajno u društvu ovog vodenog znaka.

Zdravlje
Relativno dobro.