Mladi Nikšića

Nedjelja na pragu, dan za restart i uživanje. Nadamo se da ste juče bili aktivni i nesputani, da ste ustali odmorni i orni. Današnji dan bilo bi lijepo da provedete u laganom tempu, Mjesec je u Ribama, uživajte u romantičnim trenucima. Prepustite se maštanju. Stižu nam praznici, pravite planove s voljenom osobom, porodicom, prijateljima. Napunite baterije za predstojeću radnu nedjelju, sve uz lagani tempo i bez nepotrebnog nerviranja.
Ugodan dan vam želimo.

Ovan

POSAO
Skorašnji događaji mogli bi donijeti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati. Odložite sve poslove koji nisu hitni i pokušajte da se vratite u formu.
LJUBAV
Neke vaše ishitrene reakcije bi mogle zbuniti vašeg partnera. Slobodnim Ovnovima zvijezde savjetuju da pripaze da zbog preosjetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos.
ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite i odmorite.

Bik
POSAO
Moguće su poteškoće da se fokusirate i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspjeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.
LJUBAV
Ako odlučite da veći dio vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogriješiti. Slobodni Bikovi bi trebalo da razmisle o svojim ciljevima i šta tačno žele da postignete na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Obratite više pažnje na imunitet.

Blizanci
POSAO
Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbjegavajte saradnju sa osjetljivim osobama.
LJUBAV
Slijede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da iskoristite energiju koju imaju za unapređenje emotivnog života.
ZDRAVLJE
Unesite više vitamina u svoju ishranu.

Rak

POSAO
Svakodnevne aktivnosti vam neće ići od ruke, pa se usresredite na ono što vam prija. Dajte sve od sebe da energiju koju imate koristite više za sebe nego na kolege.
LJUBAV
Pokušajte da u odnosu sa partnerom djelujete pozitivnije. Slobodni Rakovi bi uz veću dozu smjelosti i odvažnosti mogli ostvariti bolje rezultate na sentimentalnom planu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Lav

POSAO
Lako biste mogli da upadnete u konflikte. Pokušajte da probleme riješite bez prevelike pompe. Izbjegnite poslovne sastanke ako možete.
LJUBAV
Podela poslova može biti dobro rješenje da izbjegnete sukob sa partnerom. Slobodmim Lavovima neće prijati društvo osobe koja pokušava da im nametne svoju volju pa bi bilo bolje da zaobiđu nepotrebne konflikte.
ZDRAVLJE
Dobro.

Djevica

POSAO
Vi ste zaslužni za to kako se osjećate, pa ne propuste priliku da sebi uljepšate posao. Ne žurite ako želite da u svom poslu uključite i neki novi vid saradnje.
LJUBAV
Neki događaji unutar porodice mogli bi izgledati kao da će se oteti kontroli, ali vi imate dovoljno snage i umjeća da to spriječite. Ako ste slobodan pripadnik znaka, uvjerićete se da ste na dobrom putu kada je riječ o vašem emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.

Vaga

POSAO
Naoružajte se strpljenjem i izbjegnite da preuzmete bilo kakav rizik. Taktizirajte dok ne budete spremni da donesete odluku.
LJUBAV
Jedan član porodice bi mogao da vas izbaci iz takta, ali pripazite da ta situacija ne naruši i odnos koji imate sa partnerom. Slobodne Vage bi trebalo da izbace nesigurnost iz svog modela ponašanja.
ZDRAVLJE
Moguća je napetost.

Škorpija
POSAO
Što zbog iznenadnih događaja, što zbog vaše ambicije, uspjećete da iskoriste novonastalu situaciju. Iznenadni susret sa jednom osobom bi mogao da vam otvori nove poslovne mogućnosti.
LJUBAV
Pratiće vas uspjeh u svemu što budete radili ili organizovali sa svojim partnerom. Slobodnim Škorpijama moguće su neočekivane promjene na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Strijelac

POSAO
Ako ste sebi nametnuli nerealne i prevelike ciljeve, oni bi sada mogli da se okrenu protiv vas. Ukoliko ne nađete mjeru i ako pretjerate sa radom, mogli biste imati zdravstvenih posledica.
LJUBAV
Okrenite sve na šalu ako želite da partner primeti da neke stvari treba da promijeni. Slobodnim Strelčevima slijedi mogućnost da ih blizak prijatelj pozove u provod.
ZDRAVLJE
Iscrpljenost vas može dovesti do zdravstvenih problema.

Jarac

POSAO
U dobroj ste formi kada je posao u pitanju, pa ćete imati uspjeha u svemu što radite. Mogući su nesporazumi pa pokušajte da ne donosite prebrzo zaključke.
LJUBAV
U popodnevnim časovima bićete u boljem raspoloženju prema partneru, pa je moguće da veče provedete u romantičnoj atmosferi. Slobodni Jarčevi su spremni na akciju kada je društveni život u pitanju.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Vodolija

POSAO
Najbolja stvar koju možete uraditi za sebe je da se opustite i pustite da sve teče svojim tokom. Veće su vam šanse za uspjeh ako vaše obaveze podijelite i sa drugima.
LJUBAV
Ako imate priliku da provedete popodne sa porodicom, nemojte je propustiti. Slobodne Vodolije bi mogle svojim naizgled hladnim stavom privući jednu osobu i učiniti da se zaljubi u njih.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Ribe

POSAO
Bićete inspirisani za kreativne poslove. Pokušajte da u svemu sagledate pozitivnu stranu i samim tim desiće se promjene na bolje.
LJUBAV
Mogli biste uspješno da završite jednu aktivnost u domu koju ste još ranije započeli zajedno sa partnerom. Slobodnim Ribama poziv za druženje mogao bi doći sa više strana i to će učiniti da budete veoma zauzeti.
ZDRAVLJE
Čuvaje se prehlade.