horoskop

Ovan u gubicima, Bik vidi kraj krize, Blizanci ne skrivaju osjećanja, Rak mnogo traži, Lav kreativac, Djevica dobro organizovana, Vaga bira, Škorpija razočarana, Strijelac nervozan, Jarcu slijedi naporan period, Vodolija vodi, Ribe pune motivacije.

OVAN

POSAO: Osjećate poveći gubitak. To mogu da budu i vaše lične investicije koje ćete u velikom stilu primijeniti u narednom periodu kada su vaša lična zalaganja u pitanju.

LJUBAV: Ne morate da popuštate partneru i da se osjećate dovoljno bolećivo, kada su određeni ustupci u pitanju u onoj mjeri u kojoj se vi možete bolje snaći

ZDRAVLJE: Solidno, ovaj put.

BIK

POSAO: Ukoliko ste pomislili da ste izašli iz krize, možete se nadati i novom vidu poslovanja sa osobom, koja vam je dovoljno otvorena kada su zajednički stavovi u pitanju.

LJUBAV: Nije loša ideja da izađete i da se provedete u večernjim satima, jer ste neko ko umije da iskoristi dosta kvalitetno svoje vrijeme.

ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BLIZANCI

POSAO: Ustupci koje činite su izuzetni i neko vas cijeni zbog toga. Možete da očekujete dosta solidnu situaciju na polju posla, jer ste na tome dovoljno radili.

LJUBAV: Pokazujete poveću zainteresovanost prema osobi na koju često mislite. Ne krijete osjećanja, u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je slabija strana.

RAK

POSAO: Isuviše ste zahtjevni kako za sebe tako i za druge. Morate da budete fleksibilniji kada su lični interesi u pitanju isa druge strane ostalih kolega.

LJUBAV: Volite igru zavođenja i aktivniji ste u društvenom životu nego inače. Imaćete odličan dan pred sobom i ne morate da dopustite da vas povrijedi po koja sitnica.

ZDRAVLJE: Moguć stomačni virus.

LAV

POSAO: Možda uvidite, ovaj put novu šansu na polju posla i veću dozu kreativnosti. Pokažite se u najboljem svijetlu kako bi uspjeli da dobijete ono što ste zaslužili u svom radu.

LJUBAV: Bićete dovoljno daleko od osobe koju volite i nećete pokazati posebno interesovanje kada su emocije i ljubavni život u pitanju.

ZDRAVLJE: Nervoza vas prolazi.

DJEVICA

POSAO: Isuviše zahtijevate veliki rad i disciplinu i u tom duhu se otvoreno postavljate pred većim izazovom dana. Morate da budete otvoreniji prema poslovnom partneru.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, ne očajavajte i ne pokazujte dozu zainteresovanosti jer osoba na koju često mislite je dosta gorda.

ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

VAGA

POSAO: Imali ste na umu sprovođenje ideja, koje vam donosi nešto posebno kao što je bolji poslovni aranžman i bolji poslovni integritet.

LJUBAV: Mislite na jednog Bika već neko vrijeme. Može da vam priđe i jedna Djevica. U svakom slučaju, imaćete veći izbor za večernji izlazak.

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne pokazujete dozu veće zainteresovanosti za ono što vam se konkretno sprema kao izazov dana. Morate da budete dovoljno otvoreni prema sebi i svojim potrebama.

LJUBAV: Na strani emocija možete doživjeti malo razočaranje, partner se ponaša dosta djetinjasto, ovaj put.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC

POSAO: Pokušavate da dobijete na vremenu i da se otvoreno postavite prema ortaku iz zajedničke poslovne priče ali oni vas uzimaju u obzir sa dozom skepticizma.

LJUBAV: Pojačana ljubavna tenzija se osjeća. Partner mora da se ponaša otvorenije a vi da se više okrenete sopstvenim potrebama.

ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

JARAC

POSAO: Moraćete da zasučete rukave, kada je vaša poslovna strana u pitanju jer vas očekuje veliki i solidan rad. Slijedi vam poveći finansijski priliv.

LJUBAV: Osjećate veliko hlađenje za ono što vam se dešava kao trenutna solucija. Imate izbor i u tom slučaju i rasterećenje u većem obimu.

ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se vodite stavom pobjednika ne morate da se spuštate na nivo početnika. Iskažite svoj liderski duh u poslovnoj sredini.

LJUBAV: Partner vas posmatra dosta kritički, ali je ovdje u pitanju samo vaš veći status u očima partnera.

ZDRAVLJE: Morate da se relaksirate.

RIBE

POSAO: Pojačavate tempo rada i u tome ste pravi pionir. Ostali ne mogu da vas sustignu jer ste dovoljno motivisani za nešto više.

LJUBAV: Kasnite sa izjavom ljubavi partneru. Morate da budete dovoljno prisutni u okruženju voljene osobe da se nešto konkretno i desi.

ZDRAVLJE: Imate pozitivan stav.