Dnevni horoskop

Vodoliji je potreban odmor, lav se dobro osjeća, a šta očekuje ostale znake, pročitajte u nastavku.

OVAN

POSAO:

Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, pretjerana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV: U pokušaju da pravilno riješite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

BIK
POSAO: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitnu kombinaciju, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
POSAO: Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV: Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

RAK
POSAO: Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost ili umjesnost da ostvari svoje namjere.
LJUBAV: Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE: Nijeste u kondiciji.

LAV
POSAO: Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedjeti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV: Djelujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

 

DJEVICA
POSAO: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Odlično.

 

VAGA
POSAO: Iako osjećate uznemirenost ostvarujete dobar odnos sa roditeljima, partnerom, prijateljima. Oni su vam neophodni kao lijek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite i zato im dajte maksimum svog vremena.
LJUBAV: Pojačane podsvjesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima.
LJUBAV: Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

STRIJELAC
POSAO: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.
LJUBAV: Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamjenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osjećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubjeđuju u suprotna rješenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namjere.
LJUBAV: Važno je da djelujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svijest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE: Previše ste napeti.

VODOLIJA
POSAO: Ponekad vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili pretjerana energičnost u postupcima, djeluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili riječi kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.
LJUBAV: Partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

RIBE
POSAO: Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom djeluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV: Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vrijedan rizika.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

izvor: ibalkan.net