Evo šta su nam zvijezde pripremile na ljubavnom i poslovnom planu:

Škorpijama odličan dan,a lav ne uspijeva sakriti emocije

Ovan

Za ovaj horoskopski znak subota će biti dan za odmor. Ovan će moći istinski da se opusti, ne samo fizički, već i mentalno. Astrolozi savjetuju da ovaj dan provedu bez nepotrebnog stresa – ležeći na kauču, okruženi muzikom i knjigama.

Bik

Bik čeka dan apsolutne harmonije sa prirodom. Preporuka je da se bave baštom (ako je imaju) biljkama, bilo čim vezano

im za prirodu. Šta god da zasadite danas, sigurno će vam uspeti!

Blizanci

Blizanci će u subotu imati neodoljivu želju da putuju. Ako to ne budu u stanju to da izvedu, trebalo bi da provedu dan istražujući opcije za putovanja, iznenadiće se na koliko povoljnih ponoda će naletjeti.

Rak

Rakovi bi trebalo da ovaj dan provedu isključivo okrenuti sebi, svojoj zabavi i uživanjima. Ovakva vrsta bijega od problema i obaveza je svima potrebna, a Raku će pomoći da promijeni perspektivu i sagleda stvari iz drugog ugla.

Lav

Lavovima danas neće biti lako da sakriju misli i osjećanja od drugih – sve će im biti napisano na licu i to vrlo izraženo. Danas su spremni da se uhvate u koštac sa svim problemima, a a ko treba i da se posvađaju – neće oklijevati. Oprezno birajte reči.

Djevica

Djevicama se savjetuje da ovaj dan posvete druženju sa prijateljima. Okupljanja, izleti i sastanci će učiniti da se osjećaju mnogo bolje, podići će im raspoloženje i  ovakvu promjenu u njima će osetiti i drugi.

Vaga                                                                                                                                                                  Vaga da se danas posveti planovima za budućnost. Realno će sagledati svoje mogućnosti i u kom pravcu treba da idu kako bi bili uspješni u srećni. Važno je samo da imaju jasnu strategiju.

Škorpija

Škorpijama se danas pruža mogućnost da pokažu svoje talente i sposobnosti. Istovremeno, svaka želja će im biti ispunjena, sve što zamisle će ostvariti. Ovaj dan je jedan od najboljih za Škorpije, pun zadovoljstva i radosti.

Strijelac

Strijelčevi mogu da očekuju uzbudljiv dan, mada im neka dešavanja neće biti po volji. Osjetiće se da su satjerani u ćošak, promjene koje nijesu željeli da se dese, odigraće se mimo njihovih pokušaja da provedu miran vikend. Ne dozvolite da vas emocije savladaju, budite racionalni.

Jarac

Predstavnici ovog znaka mogu da očekuju da će im sve što su isplanirali pasti u vodu. Iskrsnuće problemi na koje ne mogu da utiču, ali nema razloga za brigu. Sve će se riješiti samo od sebe. Nemojte da preispitujete sopstvene postupke.

Vodolija

Vodolije danas prave generalku! Vreme je da srede haos u ormanu i operu prozore. Uveče uživaju u toplini doma i besprekorno čistom stanu. Ova vrsta fizičke aktivnosti im je bila potrebna.

Ribe

Ribe će imati problema da oblikuju misli, srede osjećanja i verbalizuju ono što ih muči. Nesporazumi sa drugima su takođe izvjesni. Bilo bi dobro da se uzdrže od komunikacije sa ljudima koji im nisu posebno bliski, moguće je da će ih prottumačiti pogrešno.