Rak može imati manje probleme sa ramenom, jarca očekuje osjećaj melanholije, a šta očekuje druge znakove, pročitajte u nastavku teksta.

OVAN

POSAO:

Sarađujte sa drugim Ovnom jer jedino on može da vas energetski isprati.

LJUBAV:

Vaš partner ima prevelike zahtjeve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Niste neko ko podržava takvo ponašanje.

ZDRAVLJE:

Čest grč u vratu.

BIK

POSAO:

Novac vam je bitan tokom nedjelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u obrazovanje novih kadrova, radnika, saradnika.

LJUBAV:

Volite ljubav i ljubav voli vas. Bik u braku želi više odmora i provoda.

ZDRAVLJE:

Držite sve pod kontrolom.

BLIZANCI

POSAO:

Važno je da ugovore koje budete potpisivali pažljivo pročitate, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja.

LJUBAV:

Zahtjevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Često svoju nervozu iskaljujete na partnera, bez razloga.

ZDRAVLJE:

Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

POSAO:

Poslovno razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Vjerovatno će se pokazati neke greške koje niste vidjeli do sada.

LJUBAV: Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova.

ZDRAVLJE: Možete imati problem sa lijevim ramenom.

LAV

POSAO: Budite manje ponosni, a više zahtjevni, kako biste lakše prolazili kroz život. Imate uvek dobre ideje.

LJUBAV: Lav koji nije u vezi neće biti tokom dana raspoložen za bilo kakavo zbližavanje, jer želi da ima ličnu slobodu.

ZDRAVLJE: Predstoji vam problem kičme ili srca.

DJEVICA

POSAO: Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice.

LJUBAV: Dobro se osjećate i imate podršku partnera. Djevice koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu.

ZDRAVLJE: Problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

VAGA

POSAO: Svaki početak je težak. Tako i ovaj dan je dan za donošenje važnih odluka. LJUBAV: Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Vage koje su slobodne moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u nepromišljene poslove jer su posljedice teške. LJUBAV: Oštro postupate sa partnerom, to zna da zaboli, … ponekad. ZDRAVLJE: Napeti ste, nervoza raste.

STRIJELAC

POSAO: Agresija vam stvara žestok otpor ka ostvarenju cilja. LJUBAV: Vi ste zaista ponekad previše teški da popustite, a trebalo bi ili obaveze ili partner. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos. ZDRAVLJE: Muči vas bešika.

JARAC

POSAO: Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vjere u sebe. LJUBAV: Potrebno vam je više da se erotski osećate. Privlačnost, interesovanje partnera je ključ vašeg ljubavnog života. ZDRAVLJE: Osjećaj melanholije

VODOLIJA

POSAO: Konačno da budete bar malo opušteni i radite poslove koji su vam pružaju nadahnutost. LJUBAV: Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu, više druženja, izlazaka neće da škodi. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, vratu, ramenima.

RIBE

POSAO: Dan za novac je povoljno sa Rakom ili Lavom. Vjerovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. LJUBAV: Želite nešto novo, drugačije, želite da otputujete u inostranstvo. ZDRAVLJE: Imate dobar osjećaj za svoje zdravlje.