Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju…

Ovan

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju karijere i poslovanja uneće posebnu dinamiku i donijeti vam značajan napredak u ostvarenju vašeg najvažnijeg cilja.
Ljubav: Ovnovi koji se u vezi u ovom periodu mogu prolaziti kroz kratkotrajnu krizu povjerenja. Važno je da sada budete što otvoreniji iskreniji sa partnerom.
Zdravlje: Nervoza.

Bik

Posao: Ovaj vikend donijeće vam osjećaj stabilnosti na poslovnom planu. Tu situaciju pratiće takođe stabilizacija na finansijskom planu.
Ljubav: Bikovi koji su u vezi prošli su kroz period krize usled različitih stavova sa partnerom. Sada slijedi ulazak u mirnije vode i zbližavanje.
Zdravlje: Glavobolja.

Blizanci

Posao: Dominantna atmosfera ovog dana može biti planiranje radnih aktivnosti za narednu nedelju koja sa sobom donosi izazov prilagođavanja novim poslovnim zadacima.
Ljubav: Oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom mogu da uđu u paralelnu vezu sa osobom koju upoznaju preko posla.
Zdravlje: Upala pluća, obratite se ljekaru.

Rak

Posao: Očekuju vas veoma važne odluke, ako sada budete povukli mudre poslovne poteze, to vam može doneti uspjeh na dugoročnom nivou.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije. Vaša veza prolazi u znaku vašeg sve većeg zbližavanja. Slobodne Rakove očekuje početak strasne ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije.
Zdravlje: Iscrpljenost organizma.

Lav

Posao: Stvari se konačno odvijaju u skladu sa vašim očekivanjima. Poseban uspjeh vas očekuje na poslovnim putovanjima i kroz saradnju sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva.
Ljubav: Tokom ovog perioda Lavovi mogu da prolaze kroz fazu nepoverenja. Postoji mogućnost ljubomornih scena, pa je veoma važno da u tim trenucima sačuvate hladnu glavu.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Djevica

Posao: Ovaj period proteći će u znaku unapređenja finansijske situacije. Poseban uspjeh očekuje one Djevice koje se bave nekretninama, prosvetom i trgovinom.
Ljubav: Djevice koje su u vezi mogu imati nesporazume u odnosu sa partnerom. Razlikujete se po načinu razmišljanja i viđenju bitnih pitanja.
Zdravlje: Podilaze vas trnci.

Vaga

Posao:Sada je pravi trenutak da od nadređenih tražite povišicu. Uprkos ovoj pozitivnoj energiji finansijskog plana, postoji mogućnost da neko od vaših kolega može svjesno da podriva vašu reputaciju.
Ljubav: Osjećate se poput usamljenika u vezi i zato imate u planu ozbiljan razgovor sa partnerom da to promjenite.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Ovaj period može da vam donese uspjeh u poslovnim pregovorima, kao i zaključenje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji.
Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage. Do tog poznanstva može doći preko posla ili na nekom putovanju.
Zdravlje: Nađite način da izbacite negativnu energiju.

Strijelac

Posao: Ovaj period mogao vam je doneti razočaranje u neke saradnike. Neko je mogao da vas izigra u poslednjem trenutku, i niste spremni da pređete preko toga.
Ljubav: Strijelčevi koji su u vezi prolaze kroz krizu. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nepovjerenje od strane partnera.
Zdravlje: Osjećate stalnu hladnoću.

Jarac

Posao: Ovaj period donosi vam rekapitulaciju prethodne poslovne nedjelje. Vi zaista imate razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima.
Ljubav: Jarčevi koji su u vezi pomalo zapostavljaju partnera zbog svojih obaveza, ali je vrijeme da to promjene.
Zdravlje: Potrebna vam je stalna aktivnost.

Vodolija

Posao: Ovaj period Vodolijama donosi mogućnost višestrukih poslovnih prilika koje podjednako mogu da budu dobre. Poslušajte svoju intuiciju.
Ljubav: Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama, ali trenutno niste spremni na obavezivanje.
Zdravlje: Glavobolja.

Ribe

Posao: Ovaj period može vam doneti završetak rada na dugotrajnom projektu. Slaba karika u vašem timu mogla bi vas koštati unosnog posla.
Ljubav: Veza u kojoj ste može doneti kasnije i neke komplikacije, jer trenutno nisu spremne na obavezivanje, dok partner može imati potpuno drugačije stavove.
Zdravlje: Loša cirkulacija.