Pročitajte šta nam zvijezde savjetuju za sjutrašnji dan 23.02.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan
Posao: Definitivno nije period za donošenje bitnih odluka, jedino ako se ozbiljno ne posavetujete sa nekim ko sada racionalnije i jasnije vidi od vas.
Ljubav: Fino raspoloženje i na ljubavnom planu možete očekivati od strane nove simpatije, koja se trudi da vas na sve načine osvoji.
Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i sna.

Bik
Posao: Većina Bikova i ovog petka imaće dosta posla, što će se prvenstveno odraziti na polju energije. Nema razloga za brigu, u svom ustaljenom ritmu, uspevate da izađete na kraj sa svim izazovima.
Ljubav: Prija vam komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali. Uživajte.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci
Posao: Imate danas sve predispozicije da vaše profesionalne sposobnosti pokažete na delu. Posebno su naglašeni kontakti sa inostranstvom.
Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava i pozitivnih ljubavnih vibracija, stoga napred u provod.
Zdravlje: Boravite više u prirodi.

Rak
Posao: Vaši poslovni rezultati tokom ovog petka mogli bi da budu zapaženi kako od strane saradnika, tako i nadređenih.
Ljubav: Slobodni Rakovi, kontakti sa zanimljivim osobama mogli bi biti protkani velom tajnovitosti.
Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Lav
Posao: Većina tipičnih Lavova danas bi mogla da bez ikakvih prepreka i problema završi sa poslovnim obavezama za ovu radnu sedmicu. Ipak savetuje se oprez po pitanju investicija jer nije trenutak za ozbiljnija ulaganja.
Ljubav: Iako ima u vašoj blizini novih simpatija sve je nekako površno. Sačekajte povoljniji trenutak za kvalitetnija poznanstva.
Zdravlje: Moguća nesanica.

Djevica
Posao: Ukoliko ne želite previše bure i oštrih reči, potrudite se da tražite kompromisna rešenja.
Ljubav: Upotrebite sve svoje zavodničke adute ukoliko vam je stalo da privučete pažnju osobe prema kojoj već neko vreme osećate izvesnu privlačnost.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga
Posao: Dosta uspešan i opušten dan nalazi se pred većinom Vaga, da završe sve započete obaveze iz prethodnog perioda na vreme.
Ljubav: Draga osoba podstiče u vama dobro raspoloženje i pozitivne emocije. Iskoristite to na najbolji mogući način i uživajte u lepim zajedničkim trenucima.
Zdravlje: Stres i napetost.

Škorpija
Posao: Nepremostivih prepreka za vas tokom ovog dana nema u najavi, što će rezultirati solidnim rezultatima i boljim raspoloženjem.
Ljubav: Dobro raspoloženje mogli biste da začinite i finim momentima sa voljenom osobom. Poklonite joj nešto lepo.
Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Strijelac
Posao: Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.
Ljubav: Kompletna atmosfera na polju ljubavnih odnosa trebalo bi da bude pretežno opuštena i naklonjena onim pripadnicima koji su željni izlazaka, provoda i novih poznanstava. Uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac
Posao: Teško ćete se sporazumevati sa nekim saradnicima, koliko god da postoji obostrana volja i trud. Ipak, neke dogovore trebalo bi uz pomoć onih iskusnijih da uspešno okončate.
Ljubav: Ukoliko ste realno odmerili svoje mogućnosti, nema razloga da ne pokrenete i bar jednu inicijativu u sferi ljubavi.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija
Posao: Za očekivati je prilično dinamičan dan,ali bez većih turbulencija na polju profesionalnih delatnosti kod većine Vodolija. Moguće je uvećanje finansija.
Ljubav: Prilika je da uživate u iskrenim emocijama i pažnji koju dobijate od strane voljene osobe.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba
Posao: Danas bi mogle da se otvore neke nove poslovne mogućnosti i ulepšaju vam kraj ove naporne radne sedmice.
Ljubav: Ni sami ne slutite koliko je lako doći do kompromisa, ali i do nekih lepih zajedničkih trenutaka. Samo malo truda i situacija će krenuti na bolje.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

Izvor: astroputnik