Horoskop

Vodolije očekuje promjena u radnom okruženju, strijelčeve uspješan dan, a šta očekuje ostale znakove, možete pročitati u nastavku.

Ovan
Posao: Veoma važan poslovni sastanak proteći će uz male prepreke, ali ćete na kraju postići saglasnost i zaključiti važan ugovor.
Ljubav: Izazov na ljubavnom planu odvija se danas u okviru poslovne atmosfere i kraćih putovanja. Očaraće vas jedna Vaga.
Zdravlje: Glavobolja.

Bik
Posao: Danas očekujte neočekivano, jer će vam današnji dan donijeti neočekivane preokrete u poslovnim dogovorima. Razgovor sa nadređenima proteći će u atmosferi bunta.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Djevicom ili Vagom neće vas ostaviti ravnodušnim. Na vidiku je nova romansa.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Razgovor iza zatvorenih vrata sa vašim nadređenim može proteći u znaku nesporazuma. Potpuno suprotna gledišta zahtijevaće kompromis.
Ljubav: Blizanci koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o formalizaciji odnosa. Očekuje vas zajedničko planiranje.
Zdravlje: Alergija.

Rak
Posao: Pripremite rezervni plan i improvizujte riješenja da prebrodite neočekivane prepreke na poslu. Atmosferu spletaka i manipulacija izbjegavajte po svaku cenu.
Ljubav: Pred vama je burna ljubavna romansa sa osobom koju možete da sretnete na nekom putovanju.
Zdravlje: Alergija.

Lav
Posao: Lavovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na veoma teške poslovne saradnike. Situacija će zahtijevati mnogo ustupaka.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ovnom može vam donijeti ulazak u veoma burnu, ali komplikovanu vezu.
Zdravlje: Tahikardija.

 

Djevica
Posao: Današnji sastanak ili kraće putovanje mogu biti izuzetno uspješni i donijeti vam značajan korak naprijed u karijeri.
Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koja se prema vama ponaša po sistemu vruće-hladno. Osmislite taktiku kako da joj priđete.
Zdravlje: Solidno.

 

Vaga
Posao: Konfrontacija sa kolegama zbog raznih spletaka može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas napeta atmosfera u razgovoru sa nadređenima.
Ljubav: Dvoumite se da li da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je početak ljubavne veze, ali pod velom tajnosti.
Zdravlje: Solidno.

Škorpija
Posao: Jedan poslovni saradnik zadaje vam glavobolju i tvrdoglavo zastupa svoje stavove. Ključ uspheha biće vaše umuheće lične prezentacije.
Ljubav: Privlači vas jedna pomalo ekscentrična i kontroverzna osoba. Između vas je moguća strasna, ali komplikovana veza.
Zdravlje: Bolovi u kolhenima.

Strijelac
Posao: Ovaj dan biće posebno uspješan za one Strijelčeve koji se bave trgovinom i finansijama. Moguće je iznenadno poslovno putovanje.
Ljubav: Previše ste okrenuti poslu i počeli ste da zapostavljate partnera. Promijenite tu lošu naviku na vrijeme.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može pokazati prve finansijske rezultate. Uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom.
Ljubav: Očekuje vas susret sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom na nekom putovanju. Međutim, veza na daljinu kasnije vam može teško pasti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija
Posao: Mars boravi u vašem znaku i donosi vam proširenje kruga saradnika. Ovaj period donosi vam primjenu novih metoda rada i promjenu u radnom okruženju.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom nema kontinuitet jer ste previše obuzeti svojim obavezama. Posvetite partneru više vremena.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

 

Ribe
Posao: Ključ uspjeha sastoji se u tome da reorganizujete način svog poslovanja i primijenite napredne ideje. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja u inostranstvo.
Ljubav: Veliki broj izlazaka u ovom periodu može vam donijeti priliku da upoznate svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Solidno.