Horoskop

Vodolije u afektu mogu povući loš potez, lavovima se otvaraju poslovne mogućnost, a šta očekuje ostale znakove, možete pročitati u nastavku.

OVAN

Suočeni ste s ponudom, ali koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svjesni toga da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom se izborite za poziciju.

BIK

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate riješite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, slijedi vam osjetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

BLIZANCI

Očekuju vas zadaci koji vas tjeraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtjevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspješni.

RAK

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbjeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

LAV

Otvaraju vam se lijepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne ljenjosti ovakva šansa propadne.

DJEVICA

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe koja vas danas njome nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

 

VAGA

Manji priliv novca nije dovoljan da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera umjesto da zasučete rukave i izlaz obezbjedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti sjajno rješenje koje vi sami ne vidite.

ŠKORPIJA

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mjesto u timu. Budite obazrivi, polje djelovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

STRIJELAC

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebali da završe. Iz nekog razloga umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmjerite na ljubavni život, jer voljena osoba je možda neutješno usamljena.

JARAC

Dan je obilježen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

VODOLIJA

Nemate razumjevanje za voljenu osobu, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

RIBE

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promjenite te odnose.