Dnevni horoskop za 30. septembar 2023. godineDnevni horoskop za 30. septembar 2023. godine

Saznajte šta za vas proriču zvijezde. Pred vama je dnevni horoskop za 20. septembar.

OVAN
Posao
Nije loša vaša ideja, koliko možete da se skoncentrišete na konkretna dešavanja na trenutnoj poziciji, koju protežirate.
Ljubav
Nijeste još uvijek zadovoljni sa partnerom u potpunoti. Osjećate da treba određeno štimanje kroz vrijeme.
Zdravlje
Budite opušteniji.
BIK
Posao
Vaša poslovna strana može da bude zadovoljavajuća u onoj mjeri u kojoj ste vi suštinski zadovoljni svojim poslom, koji obavljate.
Ljubav
Uželjeli ste se osobe, koja je daleko od vas. Konstantno mislite na nju i ne morate da se osvrćete za nečim što je bilo.
Zdravlje
Grlo vam je slaba tačka.
BLIZANCI
Posao
Možda ste se isuviše oslonili na druge ljude pa uviđate i jako brzo manjkavosti svog rada. Budite korektni i na vrijeme upozorite saradnike na eventualne probleme.
Ljubav
Volite igre zavođenja i slobodno se upuštate u avanturu, ovaj put. Morate da budete dovoljno oprezni.
Zdravlje
Solidno ovaj put.
RAK
Posao
Timski rad vam je najvažniji, a na čelu je osoba, koja umije da bude lider. Važna je dobra sinteza u vašoj poslovnoj priči kao i to da niko ne štrči u radu.
Ljubav
Vaše namjere su iskrene i nemate pravo da rešavate samostalno svoje emotivne dileme, koliko se uviđa mnogo bolja emotivna slika za neko vrijeme.
Zdravlje
Ne prija vam trenutna terapija.
LAV
Posao
Ponekad se ne kontrolišete u svom nastupu, koji je protežiran nametanjem svoje volje drugoj strani. Saradnici žele fer borbu.
Ljubav
Bićete skoncentrisani za nešto bolju ljubavnu soluciju i nemate namjeru da se otvarate pred nepoznatim osobama. Iz prikrajka sve rešavate. Imate jaku intuiciju.
Zdravlje
Srčana aritmija.
DJEVICA
Posao
Morate da budete obaviješteni o svemu šta se radi trenutno u vašem okruženju. Isuviše ste lagano shvatili svoje poslovne aktivnosti.
Ljubav
Voljećete mnogo boljeg partnera, ali se ovdje uviđa da ostajete sa nekim od ranije. Možete imati utisak da živite melodramu.
Zdravlje
Pojačan kašalj.
VAGA
Posao
Imate odlične poslovne ideje za nešto kasnije. Sačekajte nove momente u kojima doslovno možete da ubirate odlične plodove svog rada.
Ljubav
Isuviše ste dali svom partneru, ali on to nije znao da cijeni. Ostanite dovoljno prijateljski raspoloženi i sa merom objasnite da je bolje da se raziđete.
Zdravlje
Nemate veće probleme, trenutno.
ŠKORPIJA
Posao
Ukoliko ste od onih koji ubiru kamatu, nadajte se jačem finansijskom prilivu ovaj put, jer berza umijee da vas iznenadi zasigurno.
Ljubav
Ostajete prijateljski raspoloženi za svoje okruženje a partnera ne zaobilazite već se intenzivno družite i pojačavate komunikaciju.
Zdravlje
Preosjetljivi ste na pojedinu hranu.
STRIJELAC
Posao
Bićete dovoljno okrenuti polju inostranstva, ali ne u onoj mjeri u kojoj ste sami htjeli. Bićete u odličnom raspoloženju, pa se ovdje može uvidjeti i nešto bolja poslovna prilika, kada određeni problemi prođu.
Ljubav
Volite da izlazite. Imate naglašeno polje emocija i želite partnera pored sebe u većoj mjeri. Neko vam se otvoreno udvara.
Zdravlje
Povišen krvni pritisak.
JARAC
Posao
Imate petlju, ali vam se sugeriše da ne ulazite u raspravu sa svojim nadređenima koliko se od vas očekuje da budete pristojni i istrajni.
Ljubav
Isuviše ste iskreni ali i pasivni kada je emotivno polje u pitanju. Ne zaboravite da sve zavisi od vas kao i mnogo bolja prilika u narednom periodu.
Zdravlje
Posvetite fitnes centar.
VODOLIJA
Posao
Imate odlične ideje za svoj rad, ali ima jedna mala digresija gdje možete naići na negativne komentare. Budite istrajniji od neprijatelja.
Ljubav
Ne smijete da se udaljavate od onih koji vas vole. Ne pokazujete dovoljno jak stav za mnogo toga, ali zasigurno ste od onih, koji ne zaslužuju da se nađu sami.
Zdravlje
Čuvajte se prehlade.
RIBE
Posao
Možda ste spremni na veći poslovni poduhvat, ali zasigurno se osjeća malo zastoj zbog papirologije i nemogućnosti naplate dugova od ranije.
Ljubav
Skoncentrišite se na bitne detalje i ne pokušavajte nekoga od ranije da dezavuišete svojim pričama. Ukoliko je to jedna Škorpija budite iskreniji.
Zdravlje
Savjetuje se jedan sistematski pregled.
Izvor: Luftika.rs