Evo šta su nam zvijezde pripremile na ljubavnom i poslovnom planu:

Ovan nezadovoljan, Bik zaljubljen, Blizanci zavodjivači, Rak u nedoumici, Lava vodi njegov predosjećaj, Djevica u dramatičnoj situaciji, Vaga preduzimljiva, Škorpija previše osjetljiva, Jarac smeo, Vodolija puna novih ideja, a Ribama preporučen sistematski pregled

OVAN

POSAO

Treba da se dobro fokusirate na konkretna dešavanja na trenutnoj poziciji, koju protežirate.

LJUBAV

Nijeste još uvijek zadovoljni sa partnerom u potpunoti. Osjećate da treba određeno štimanje kroz vrijeme.

ZDRAVLJE

Budite opušteniji.

BIK

POSAO

Vaša poslovna strana može da bude zadovoljavajuća u onoj mjeri u kojoj ste vi suštinski zadovoljni svojim poslom, koji obavljate.

LJUBAV

Uželjeli ste se osobe, koja je daleko od vas. Konstantno mislite na nju.Ne morate da se osvrćete za nečim što je bilo.

ZDRAVLJE

Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

POSAO

Možda ste se isuviše oslonili na druge ljude i jako brzo ćete uvidjeti manjkavosti svog rada. Budite korektni i na vrijeme upozorite saradnike na eventualne probleme.

LJUBAV

Volite igre zavođenja i slobodno se upuštate u avanturu.Ovaj put morate da budete dovoljno oprezni.

ZDRAVLJE

Solidno

RAK

POSAO

Timski rad vam je najvažniji, a na čelu je osoba, koja umije da bude lider. Važna je dobra sinteza u vašoj poslovnoj priči kao i to da niko ne štrči u radu.

LJUBAV

Vaše namjere su iskrene. Nemate pravo da rješavate samostalno svoje emotivne dileme.Uviđa se mnogo bolja emotivna slika za neko vreme.

ZDRAVLJE

Ne prija vam trenutna terapija.

LAV

POSAO

Ponekad se ne kontrolišete u svom nastupu, koji je protežiran nametanjem svoje volje drugoj strani. Saradnici žele fer borbu.

LJUBAV

Bićete skoncentrisani za nešto bolju ljubavnu soluciju i nemate namjeru da se otvarate pred nepoznatim osobama. Iz prikrajka sve rješavate. Imate jaku intuiciju.

ZDRAVLJE

Srčana aritmija.

DJEVICA

POSAO

Morate da budete obaviješteni o svemu šta se radi trenutno u vašem okruženju. Isuviše ste lagano shvatili svoje poslovne aktivnosti.

LJUBAV

Voljećete mnogo boljeg partnera, ali ipak cete odluciti da ostanete sa nekim od ranije. Možete imati utisak da živite melodramu.

ZDRAVLJE

Pojačan kašalj.

VAGA

POSAO

Imate odlične poslovne ideje za nešto kasnije. Sačekajte nove momente u kojima doslovno možete da ubirate odlične plodove svog rada.

LJUBAV

Isuviše ste se dali svojem partneru, ali on to nije umio da cijeni. Ostanite dovoljno prijateljski raspoloženi i sa mjerom objasnite da je bolje da se raziđete.

ZDRAVLJE

Nemate veće probleme, trenutno.

ŠKORPIJA

POSAO

Ukoliko ste od onih koji ubiru kamatu, nadajte se jačem finansijskom prilivu ovaj put, jer berza umije da vas iznenadi zasigurno.

LJUBAV

Ostajete prijateljski raspoloženi za svoje okruženje a partnera ne zaobilazite već se intenzivno družite i pojačavate komunikaciju.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.

STRIJELAC

POSAO

Bićete dovoljno okrenuti polju inostranstva, ali ne u onoj mjeri u kojoj ste sami hteli. Bićete u odličnom raspoloženju, pa se ovdje može uvideti i nešto bolja poslovna prilika, kada određeni problemi prođu.

LJUBAV

Volite da izlazite. Imate naglašeno polje emocija i želite partnera pored sebe u većoj meri. Neko vam se otvoreno udvara.

ZDRAVLJE

Povišen krvni pritisak.

JARAC

POSAO

Imate petlju, ali vam se sugeriše da ne ulazite u raspravu sa svojim nadređenima. Od vas se očekuje da budete pristojni i istrajni.

LJUBAV

Isuviše ste iskreni ali i pasivni kada je emotivno polje u pitanju. Ne zaboravite da sve zavisi od vas kao i mogućnost za mnogo bolju priliku u narednom periodu.

ZDRAVLJE

Posjetite fitnes centar.

VODOLIJA

POSAO

Imate odlične ideje za svoj rad, ali ima jedna mala digresija gdje možete naići na negativne komentare. Budite istrajniji od neprijatelja.

LJUBAV

Ne smijete da se udaljavate od onih koji vas vole. Ne pokazujete dovoljno jak stav za mnogo toga, ali zasigurno ste od onih, koji ne zaslužuju da se nađu sami.

ZDRAVLJE

Čuvajte se nazeba.

RIBE

POSAO

Možda ste spremni na veći poslovni poduhvat, ali zasigurno se osjeća malo zastoj zbog papirologije i nemogućnosti naplate dugova od ranije.

LJUBAV

Skoncentrišite se na bitne detalje i ne pokušavajte nekoga od ranije da dezavuišete svojim pričama. Ukoliko je to jedna Škorpija budite iskreniji.

ZDRAVLJE

Savjetuje se jedan sistematski pregled.