Venera je u strastvenom Ovnu, u prvom znaku zodijaka. Neki novi početak je izvjesniji nego ikad. Ipak, Venera samo što izađe iz retrogradne sjenke, pa nailazi na prvi problem. Sve je još svježe, pitanje je i kako preživjeste retrogradnu Veneru, ima li u vama snage još…

OVAN
POSAO: Planirate da se posvetite nekom poslu od ranije. Bilo bi dobro da to ostvarite jer može iskrsnuti neka nova ideja.
LJUBAV: Previše energije trošite na nevažne stvari, a ne primećujete ozbiljne probleme. Partner pokazuje nezadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.
BIK
POSAO: Nerviraju vas tuđi komentari i najviše bi vam odgovaralo da možete da se isključite i obavljate svoj posao. Pa tako i uradite, isključite se i radite ono što mislite da treba da se radi!
LJUBAV: Kreirajte odnos onako kako želite. Partner neće imati ništa protiv da malo vi preuzmete inicijativu, a i vama će to sigurno prijati.
ZDRAVLJE: Morate unositi više vode.
BLIZANCI
POSAO: Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati svoje neraspoloženje.
LJUBAV: Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući već neko vrijeme. Osjećate se dobro pored osobe koju ste izabrali. Samo uživajte!
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.
RAK
POSAO: Pristižu vam korisne informacije, ali nemojte uopšte reagovati. Prikupljajte ih i zadržite za sebe dok ne dođe vrijeme za akciju.
LJUBAV: Sve što želite možete i da ostvarite, a potrebno je samo da se pokrenete. Nemojte se miriti sa trenutnom situacijom kada može biti mnogo bolje.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.
LAV
POSAO: Pretrpani ste poslom i ne stižete da predahnete. Imate podršku saradnika i nemojte odbijati njihovu ponudu ni pomoć.
LJUBAV: Niste u svom elementu i izazivate čuđenje kod partnera. Zračite nekom teškom energijom i morate naći način da se oslobodite.
ZDRAVLJE: Poželjno je da počnete sa rekreacijom.
DJEVICA
POSAO: Posvećeni ste svojim obavezama i očekujete priznanje za svoj doprinos. Neće izostati nagrada, samo morate imati strpljenja.
LJUBAV: Kako ste radili, sada vam se i vraća. Obrt situacije donosi velike promjene pa možete pretpostaviti šta vam sljeduje.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
VAGA
POSAO: Očekujete neki novac koji bi trebalo da stigne, ali može se desiti da ne bude sve onako kako ste planirali. Moguć je kraći put.
LJUBAV: Sve što se trenutno dešava predstavlja vam veliko opterećenje. Ne možete da postignete dogovor sa partnerom, ali jedno će morati da popusti.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.
ŠKORPIJA
POSAO: Osjećate se dobro i zadovoljni ste postignutim rezultatima. Okolina vam zavidi na tome kako sa lakoćom završavate i najobimnije poslove.
LJUBAV: Nemojte pokazivati nesigurnost, to vam nikako ne priliči. Partner želi da budete sigurni u sebe a to ga je i privuklo kod vas.
ZDRAVLJE: Potrebno je promjenite neke navike.
STRIJELAC
POSAO: Napeta je atmosfera i pod stalnim ste pritiskom osoba koje su vam nadređete. Nemojte pokušavati bilo šta da mijenjate, morate se prilagoditi.
LJUBAV: Dobijate podršku voljene osobe i to vam mnogo znači. Pokušajte da ne mislite na probleme i posvetite se jedno drugom.
ZDRAVLJE: Napetost.
JARAC
POSAO: Dobićete vest o tome da se vaša novčana situacija ipak uvećava. Sarađujte sa Djevicom i možete postići veliki uspjeh.
LJUBAV: Nemate potrebu da se vezujete i pokušavate da ostanete u vezi, ali na način na koji se to partneru ne dopada.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.
VODOLIJA
POSAO: Ako imate velike planove, bilo bi dobro da počnete da ih sprovodite u djelo. Imate veliku podršku planeta, krenite sa radom!
LJUBAV: Zaljubljeni ste i to se jasno vidi, ali voljena osoba ipak nije sigurna u vaša osjećanja i stalno vas odmjerava. Ne dajte joj da posumnja u vas!
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem.
RIBE
POSAO: Ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umjesto vas. Važno je da učestvujete u potpunosti u svakodnevnim aktivnostima.
LJUBAV: Iako priželjkujete neka nova i uzbudljiva dešavanja, ništa niste preduzeli da vam bude bolje. Potrebno je malo da učinite mnogo za sebe.
ZDRAVLJE: Osjećate se sjajno.