Strijelčevima stiže novac iz inostranstva, Vodolije čeka ljubavno pomirenje. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 19. novembar.

OVAN

POSAO: Odličan i dinamičan radni dan. LJUBAV: Slobodni ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Ljubav sa Bikom odlična a sa Vodolijom fatalna. ZDRAVLJE: Zbog prejake energije, krvni pritisak povećan.

BIK

POSAO: Uspjeh neće izostati ako budete radili vrijedno i bili svoji, baš onakvi kakvi jeste. Predani i istrajni. LJUBAV: Devica ili Ribe dobar ljubavni izbor za danas. ZDRAVLJE: Nemate loš osjećaj u sebi.

BLIZANCI

POSAO: Možete biti zadovoljni. Saradnja sa Ovnom ili Bikom je naporna ali finansijski odlična. LJUBAV: Romantika dolazi kroz neki zanimljiv izlazak, izlet… ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Potrebno je da se nekom povjerite. Pitate se kome? LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju strast sa Djevicom koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. ZDRAVLJE: Dobar imunitet imate.

LAV

POSAO: Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao.LJUBAV: Mislite da nemate na koga da se oslonite. Ego vam je ogroman. ZDRAVLJE: Pritisak.

DJEVICA

POSAO: Novac u toku dana. LJUBAV: Nova ljubav mijenja sve. Potrudite se. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

VAGA

POSAO: Ako budete uporni, uspećete da ubedite jednog Škorpijona da vam pomogne finansijski. LJUBAV: Bračne razmirice su prolazne.ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao vam se pokreće preko prijatelja, ortaka. LJUBAV: Novac vam je prioritet. Partner je zapostavljen. ZDRAVLJE: Kontrolišite bijes u sebi.

STRIJELAC

POSAO: Saradnja sa Ovnom, Lavom a novac iz inostranstva. LJUBAV: Dobra ljubavna energija sa svakim ko želi odličnu zabavu. ZDRAVLJE: Preterivanje nije dobro.

JARAC

POSAO: Napredni projekat je pred vama. LJUBAV: Morate da vjerujete svojim osjećanjima. ZDRAVLJE: Dosta stabilno.

VODOLIJA

POSAO: Poslovno niste jaki. Nemate samopouzdanje. LJUBAV: Mesec u Vagi vam donosi pomirenje u vezi, braku. ZDRAVLJE: Potiskujete zdravstveni problem.

RIBE

POSAO: Saradnja sa Blizancima nikako, sa Bikom dobra ali naporna, sa Strelcem do novca. LJUBAV: Odličan period. U lepom društvu, slobodni provode sa puno udvarača. ZDRAVLJE: Bubrezi osjetljivi.