Dnevni horoskop za 17. novembar nam poručuje da je vrijeme da se potrudimo kako bismo ostvarili svoje želje. Poslušajte intuiciju i povežite se sa ljudima koji vas okružuju. Nešto dobro bi moglo da izađe iz toga.

Ovan

Horoskop vam priprema dan pun fantazije. Danas ćete biti prilično zavodljivi, bilo da primenjujete tu strast na osobu od interesa ili predstavljate projekat. Uverite se da su vaši stavovi i zahtevi jasni. Najbolje bi bilo da se obavežete ugovorom da neko pod uticajem Neptuna ne bi zaboravio na njih.

Bik

Unesite malo luksuza u sve što radite danas, naročito ako radite u timu. Dok svi postaju previše teški i tmurni, unesite malo humora. Ukoliko to ne učinite, svi ćete zapasti u apatiju. Danas je vaš zadatak da unesete vedrinu i zabavu živote drugih ljudi.

Blizanci

Blizance bi danas mirna osoba mogla iznenaditi svojim pronicljivim zapažanjima i dubinom. Dela govore više od reči, a to se odnosi i na vas. Ukoliko se upoznajete sa nekim, predstavite se u najboljom svetlu i ne zaboravite da zahvalite osobi koja vam je pomogla u prethodnom periodu.

Rak

Danas će vas intuicija voditi, posebno na romantičnom polju. Poslušajte osećaje i možda vas ona odvedu i na kratak put u narednih nekoliko dana. Nemojte isključivati opciju veze na daljinu. Ukoliko imate partnera, uključite avanturistički duh. Osmislite savršen vikend.

Lav

Iskoristite želju za povezivanjem i dozvolite sebi da nekoga upoznate na dubljem nivou. Odaberite romantičan prostor za tu kafu i zainteresujte za ono što druga osoba govori. Ukoliko oboje budete opušteni, lako ćete uskladiti energiju. Ako vidite da je to primereno, uključite svoje zavodničke moći.

Devica

Vi ste danas strastvena sila prirode i to će očarati svakoga oko vas. Budite otvoreni i govorite iz srca umesto da previše razmišljate i konstantno preispitujete sebe. Ipak, zapamtite da dijalog podrazumeva dvosmernu komunikaciju. Pričajte, ali i slušajte. Budite prisutni.

Vaga

Cilj ponekad ne opravdava sredstva, a danas je upravo taj dan. Produžite rok za taj zadatak sa kojim ne ide baš sve kako treba. Vaši saradnici, a i vi ćete biti zahvalni samom sebi. Osim toga, to će dobro izgledati i u očima nadrešenih. Važan je integritet i kvalitet, a ne ko je prvi stigao na cilj.

Škorpija

Škorpije bi trebalo da se opuste i da ne očekuju previše od sebe. Prepustite se trenutku i budite spontani. Vaša sposobnost improvizacije je na vrhuncu, tako da se nemojte optrećivati planovima i strategijama. Budite inspiracija drugima.

Strelac

Iako će ovo moža biti mirniji dan, to ne znači da treba da budete pasivni. Pokušajte da stvarate sebi nove prilike. Vi uradite sve što je u vašoj mogućnosti, a univerzum će to prepoznati u pravom trenutku. Međutim, ne idite za unapred propalim idejama.

Jarac

Popularnost Jarčeva će danas biti nemjerljiva. Trudite se da iskoristite ovu moć. Pokušajte da pomognete nekom mlađem ili nezrelom da čvrsto stane na noge. Vaša podrška bi mogla da bude ključna za promene u njihovim životima. Pored toga, pridružite se zanimljivim društvenim događanjima koji bi mogli biti korisni za poznanstva.

Vodolija

Možda ste okrenuti na previše strana i imate previše obaveza. Ukoliko se bavite velikim projketom, postavite alarm na početak svakog sata i uočite koliko vam to energija i vremena oduzima. Prošetajte i napravite pauzu. Ako je odgovornost na vam prevelika, razmislite o asistentu.

Ribe

Otkažite sve planove za sprovođenje velikih misija. Promena prostora bi mogla podstaknuti vašu produktivnost. Kada ste opušteni, lakše osećate intuiciju. Ovaj momenat prosvetljenja bi se mogao dogoditi dok šetate u prirodi, opuštate se u spa centru ili na kafi sa prijateljem.

Izvor: Lepota i zdravlje