Lavovi neka se čuvaju od virusa i infekcija!

Ovan
Posao: Nova radna sedmica, i novi izazovi za osobe rođene u znaku Ovna. U najavi dosta posla, a rezultati polovični.
Ljubav: Početak ove sedmice u sferi ljubavi možda neće biti baš onakav kako ste očekivali. Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze.
Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prehlade.
Bik
Posao: Neke neprijatne ili iznenadne situacije na početku ove radne sedmice mogu vas baš iznervirati, ali ćete uspjeti sve da prevaziđete.
Ljubav: Pokušajte da eventualne tenzije i napetosti nekako zajednički prevaziđete. Možda se više bavite sopstvenim poslovima i samim sobom.
Zdravlje: Moguće tegobe sa urogenitalnim traktom.
Blizanci
Posao: Budite nešto oprezniji što se tiče novih dogovora i nemojte se zalijetati sa odlukama tokom ovog prvog radnog dana.
Ljubav: Bilo bi dobro da ne potencirate teme i pitanja za koja znate da su bolna tačka u vašem odnosu.
Zdravlje: Oprez kod onih koji imaju kardiovaskularne tegobe.
Rak
Posao: Početak nove radne sedmice Rakovi dočekuju prilično stabilni, sa jasnim planom budućih obaveza. Malo šta vas danas može izvesti iz takta.
Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lijepo iznenađenje za voljenu osobu.
Zdravlje: Odlično.
Lav
Posao: Tokom ovog ponedeljka većina Lavova biće pomalo rasijana, i nedovoljno fokusirana na poslovne obaveze. Ništa strašno, samo ne započinjite krupne poslove tokom ovog dana.
Ljubav: Prvi dan u novoj sedmici nije idealan ni za krupne planove, i velika očekivanja u sferi ljubavi. Prije svega pozabavite se aktuelnom partnerskom situacijom i smanjite nervozu.
Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prehlade.
Djevica
Posao: Na startu radne sedmice, tipične Djevice imaju dosta poslovnih argumenata na svojoj strani, da samoinicijativno pokrenu realizaciju novih projekata. Samo naprijed.
Ljubav: Pokušajte danas da budete prvenstveno suptilni u sagledavanju i razumijevanju potreba drage osobe.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Vaga
Posao: Gdje god se danas okrenu Vage mogu očekivati podsećanje da je neophodno što prije poslovno resetovanje i reorganizacija kako bi uspjeli sve na vrijeme i kako treba da završe.
Ljubav: Manje – više sve je pod kontrolom na vašem ljubavnom polju. Uz malo truda i dodatne pažnje možete ovaj dan učiniti sebi i dragoj osobi još ljepšim i pozitivnijim.
Zdravlje: Jačajte imunitet, unosite dovoljno svežeg voća i vitamina.
Škorpija
Posao: Vi biste brzo i sve i odmah, ali okolnosti vas koče, ne dozvoljavaju da idete tempom kojim ste naumili. Ne zavisi ništa od vas, moraćete da se prilagodite trenutnim okolnostima.
Ljubav: Pozitivne vibracije, i dobro raspoloženje trebalo bi da vas očekuje kada su ljubavne akcije u pitanju. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka.
Zdravlje: Osjetljivost bubrega, urinarnog trakta.
Strijelac
Posao: Početkom sedmice pojavljuju se komplikacije na polju posla, što vam može stvoriti dodatnu nervozu. Morate uložiti dodatne napore i u međuljudske odnose.
Ljubav: Promenljiva i pre svega nedovoljno jasno definisana situacija u sferi ljubavi, ukazuje da bi danas trebalo da se najprije pozabavite analizom svojih stavova i očekivanja.
Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.
Jarac
Posao: Jarčeve na početku radne sedmice očekuje velika žurba i mnogo obaveza koje se moraju privesti kraju, što vam može stvarati nervozu i napetost.
Ljubav: Povoljan je dan da vašoj dragoj osobi pokažete koliko vam je stalo i koliko vam znači. Potrudite se da je nečim prijatnim iznenadite i obradujete.
Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.
Vodolija
Posao: U prvoj polovini sedmice nije najpovoljnija situacija u vašem poslovnom okruženju. Savjet bi bio da moguće dogovore koje ćete željeti da obavite sa potencijalnim partnerima odradite daleko od radoznalih očiju.
Ljubav: Ovaj ponedeljak mogao bi bude veoma pozitivan dan vašeg ljubavnog života, pod uslovom da budete opušteni i iskreni prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Ribe
Posao: Ovaj ponedeljak donosi određenu količinu nervoze Ribama, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata.
Ljubav: Manje ili više nezadovoljni na polju ljubavnih odnosa, pokušajte danas da pokažete više razumijevanja jedno za drugo, samo tako ćete prevazići potencijalne probleme.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.