Budite ponosni na sebe svaki dan!

Vaga umorna, Bik uspješan, Vodolija srećna, Djevica zadovoljna.

Ovan
Posao: Situacija je nestabilna na poslovnom planu i s tim morate naučiti da se nosite tokom čitave prve polovine mjeseca. Neočekivani finansijski izdaci.
Ljubav: Ovaj dan je idealan za ozbiljan razgovor sa partnerom. Danas možete lako riješiti čak i one stare probleme između vas.
Zdravlje: Stabilno.
Bik
Posao: Izazov ovog dana nalazi se u okviru vaše poslovne komunikacije. Postoji velika mogućnost da dođe do sukoba stavova ili interesa.
Ljubav: Imate osjećaj da se između vas i partnera stvorila izvjesna distanca. Najbolji način da to prevaziđete jeste otvoren razgovor.
Zdravlje: Osjetljivost grla.
Blizanci
Posao: Nezadovoljni ste na poslu jer imate osjećaj da ste preuzeli na sebe čak i obaveze drugih. Vaš odnos sa nekim saradnikom ide silaznom putanjom.
Ljubav: Osjećaj distance između vas i partnera kao da se produbljuje. Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa jednom Škorpijom.
Zdravlje: Nervoza.
Rak
Posao: Ukoliko imate neke pravne probleme, uspjećete da ih riješite tek pri kraju avgusta. Ovaj dan donosi izazov u saradnji sa problematičnim saradnikom.
Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni svojom vezom već duže vrijeme, ovaj dan može vam donijeti konačnu odluku o raskidu.
Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav
Posao: naučili ste da sve poslove obavljate munjevitom brzinom. Međutim, ovaj dan može vam donijeti zastoj uzrokovan nekim papirima ili dokumentacijom.
Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj zabavi ili preko prijatelja.
Zdravlje: Solidno.
Djevica
Posao: Djevice koje žele da promijene posao, mogu da se suoče sa nekim preprekama. Sačekajte bolji trenutak za velike preokrete na poslovnom planu.
Ljubav: Čvrsto ste riješili da napravite prvi korak u pravcu zbližavanja sa osobom koja vam se već dugo vremena sviđa.
Zdravlje: Solidno.
Vaga
Posao: Uspješni poslovni rezultati doprinijeće tome da se osjetite veoma ponosnim. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, otvara vam se nova perspektiva saradnje sa inostranstvom.
Ljubav: Vage očekuje veoma lijep izlazak u društvo u kojem će se zračiti posebnim magnetizmom. Na taj način, privući će i pravu osobu u svoj život.
Zdravlje: Vrtoglavica.
Škorpija
Posao: U ovom periodu biće vam potrebne posebne diplomatske vještine da biste izašli na kraj sa teškim i komplikovanim poslovnim saradnicima. Neočekivani troškovi.
Ljubav: Početak nove veze za sve slobodne Škorpije.
Zdravlje: Pojačan stres.
Strijelac
Posao: Puni ste entuzijazma za svoju poslovnu ideju. Međutim, nailazite sve vrijeme na prepreke u vidu problematičnih poslovnih saradnika sa kojima ne znate na čemu ste.
Ljubav: Pred vama je zajedničko putovanje sa partnerom, na kojem će doći do većeg zbližavanja.
Zdravlje: Solidno.
Jarac
Posao: Ovaj period nije povoljan zato da uđete u novu, rizičnu poslovnu saradnju. Sačekajte bolji trenutak i posvetite se više planiranju.
Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.
Zdravlje: Solidno.
Vodolija
Posao: Atmosfera na poslu je puna iznenađenja i preokreta. Preveliki broj obaveza unio je pometnju u vaše prethodne poslovne planove. Prvo završite ono najvažnije.
Ljubav: Stabilizacija između vas i partnera zavisi od vaše spremnosti na kompromisna rešenja.
Zdravlje: Stres.
Ribe
Posao: Želite da ostvarite veliki korak naprijed u karijeri. Pa ipak, retrogradne planete čine svoje. Napredak u karijeri se odnosi mnogo više na naredni mjesec.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da obnove vezu sa svojim bivšim partnerom.
Zdravlje: Solidno.