Horoskop za danas

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile. Ovnovi neće imati mnogo obaveza na poslovnom planu kao u prethodnom periodu, Vage razmišljaju o dodatnoj edukaciji. Bikovima se preporučuje da jedu umjereno, Vagama da njeguju kožu.

OVAN
Posao: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah.
Ljubav: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. Ponekad pretjerujete u svojoj pažnji zbog čega ne možete da se stabilizujete, budite realni.
Zdravlje: Temperatura.
BIK
Posao: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki dio zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam donijeti korist.
Ljubav: Već duže vrijeme partner ima ispade koji vam nisu jasni. Morate da zaustavite to nezadovoljstvo.
Zdravlje: Jedite umjereno.
BLIZANCI
Posao: Imate sve realne šanse za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak.
Ljubav: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. To je najbolji lijek za Blizance jer šta je vama potrebno nego priča, priča…
Zdravlje: Dobro se osjećate.
RAK
Posao: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju.
Ljubav: Dopadate se jednoj Djevici već duže vrijeme. Odgovorite joj na udvaranje, jer vaša usporenost ili stidljivost mogu biti okidač za gubitak partnera.
Zdravlje: Nemate razloga za brigu.
LAV
Posao: Ako radite u prosvjeti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica.
Ljubav: Izluđuje vas partnerova malodušnost. Vi volite iskren odnost, puno ljubavi i vatre. Očigledno da ste naišli na nekog ko nije za vas.
Zdravlje: Gojaznost.
DJEVICA
Posao: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savjet jednog uspešnog Jarca.
Ljubav: Nemojte tražiti problem gdje ga nema, budite malo popuštljiviji prema partneru. Stalna kontrola ili džangrizanje ubija ljubav.
Zdravlje: Nema potrebe za brigom.
VAGA
Posao: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mestu. Vi ste po prirodi elokventni, kreativni, sigurno možete biti uspešni i na novim projektima.
Ljubav: Dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu.
Zdravlje: Njegujete kožu.
ŠKORPIJA
Posao: Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane koji će biti teži i zahtjevniji.
Ljubav: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete. Ne čekajte, krenite…
Zdravlje: Smanjite unos alkohola, cigarete…
STRIJELAC
Posao: Odličan dan za one iz sfere turizma. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše.
Ljubav: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. Strelac voli titule, nagrade, pohvale ali nekome nije drago što ste uspješni…
Zdravlje: Dobro. Ne razmišljate o tome.
JARAC
Posao: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanju tržišta. Vi ste u tome najbolji.
Ljubav: Stara ljubav zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični. Verovatno će neka Djevica ili Škorpija ući u vaš život.
Zdravlje: Uglavnom dobro.
VODOLIJA
Posao: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. Volite novac kao nagradu.
Ljubav: Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno, možda ste i vi deo toga ali možete sve da promjenite što vam se pruža. Ugodite mu, iznenadite ga …
Zdravlje: Loša cirkulacija.
RIBE
Posao: Sanjarite o velikim uspjesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spušti na zemlju. Neće vam se dopasti.
Ljubav: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni. Vi ste osoba iluzije, sanjarenja, mašte… Nije sve baš onako kako izgleda da jeste.
Zdravlje: Bol u predelu stomaka.