Bik dobija ponudu iz inostranstva, Blizanci izbalansirani, Rak emotivno zadovoljan, Lav se dobro osjeća, Djevica stabilna, Vaga pati od nesanice, Škorpija emotivna, Strijelac veseo, Jarac dopadljiv.

OVAN

POSAO: Vaša nesigurnost u poslu koji obavljate se primjećuje. Važno je da steknete više iskustva i samopouzdanja.LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije baš pristupačna za komunikaciju jer je vrlo zatvorena.ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom.

BIK

POSAO: Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom planu kod vas. Preokreti vam dolaze iznenada.LJUBAV: Očekuje vas flert sa novim poznanikom. Spremni ste da napravite korak kako bi došlo do početka veze.ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: Vama dolazi prilika da dokažete svoje poslovne sposobnosti i da napredujete. Bićete zadovoljni.LJUBAV: Imate odličan odnos sa osobom koju volite. Pred vama je povoljan period za ljubav.ZDRAVLJE: Odlično se osjećate danas.

RAK

POSAO: Nije pretjerano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ćete imati manje gubitke.LJUBAV: Uskoro vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama.ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica.

LAV

POSAO: Prilično ste nervozni i djeluje vam da nećete uspjeti da obavite sva poslovna zaduženja na vrijeme.LJUBAV: Naglo se mijenjaju okolnosti u kojima se nalazite. Pred vama je nepovoljan period za ljubav.ZDRAVLJE: Mogući su srčani problemi.

DJEVICA

POSAO: Imate utisak da su saradnici protiv vaših ideja i zato se na neko vrijeme povlačite u sebe.LJUBAV: Iako ste željeli stabilnu vezu, na kraju ćete se predomisliti. Postepeno shvatate da vam je vaša sloboda važnija od svega.ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

VAGA

POSAO: Moguće je da nećete imati dobru situaciju na poslu. Problemi vam dolaze sa raznih strana.LJUBAV: Pred vama je period koji donosi prolazne ljubavne probleme u trzavice sa voljenom osobom.ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

POSAO: Iznenadni troškovi su pred vama. Poslovna situacija vam nije ni malo naklonjena sada.LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da joj potrebno više slobode u odnosu sa vama. Ponekad ste posesivniji nego što mislite.ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen.

STRIJELAC

POSAO: Ukoliko ste imali velike planove za poslovni napredak, uspjećete da ih ostvarite ali polako-korak po korak.LJUBAV: Spremni ste da se sasvim prepustite osjećanjima koje imate. Pred vama je povoljan period za ljubav.ZDRAVLJE: Problemi sa čestim glavoboljama.

JARAC

POSAO: Pokušajte da budete strpljivi u komunikaciji sa saradnicima. Nemojte da ulazite u konflikte brzopleto.LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je pokazala da takođe želi nešto više od prijateljstva.ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da se pokažete u najboljem svjetlu kada je u pitanju posao. Važno je da budete dobro organizovani.LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za novo ljubavno poznanstvo. Spremni ste da uđete u novu vezu.ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem.

 

RIBE

POSAO: Na polju posla ćete imati neke promjene koje niste očekivali. Niste sigurni na koga možete da računate.LJUBAV: Ako ste slobodni, osjećate potrebu za novom vezom. Ne prija vam da budete usamljeni.ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom.