Djevicama se savjetuje da pripazite na digestivni trakt, dok će Ribe upoznati novu ljubav.

Ovan
Posao:
Današnja konstelacija može da vam oteža atmosferu na poslu. Osjećaj gubitka kontrole nad situacijom je glavni izazov ovog dana. Uprkos tome, pronaći ćete rešenje u poslednjem trenutku.
Ljubav:
Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom. Situacija donosi preokrete i uzbuđenja kakve dugo nijeste iskusili.
Zdravlje:
Napetost.
Bik
Posao:
Retrogradni Merkur narušava vama tako dragu stabilnost na poslovnom planu. Današnji poslovni razgovori mogu biti teški, ali ćete uprkos tome postići dogovor.
Ljubav:
Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i elokventnu Djevicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje:
Reumatski bolovi.
Blizanci
Posao:
Danas će te savršeno nastupiti na poslovnom sastanku i zadobiti povjerenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.
Ljubav:
Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Strijelcem. Period ljubavnih uzbuđenja i naglašene erotike.
Zdravlje:
Probavne smetnje.
Rak
Posao:
Ukoliko se bavite privatnim biznisom, danas možete da očekujete proširenje kruga djelatnosti. Nova poznanstva doneće vam nove perspektive na poslu.
Ljubav:
Rakovi koji su u vezi danas mogu doneti zajedničku odluku o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnosa.
Zdravlje:
Nervoza.
Lav
Posao:
Izazovna planetarna konstelacija mogla je da dovede do raskida neke saradnje. To vas nije moglo iznervirati jer ste osmislili alternativni pravac razvoja u karijeri.
Ljubav:
U vama se budi nezadovoljstvo partnerom koji se sve više ponavlja u svom ponašanju. Želite promjenu, a to ćete pronaći u početku nove veze sa jednom Vagom ili Djevicom.
Zdravlje:
Dobro.
Djevica
Posao:
Ovaj dan može vam doneti razgovor iza zatvorenih vrata. Neki tajni pregovori mogu biti u toku. Djevice koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspjeh.
Ljubav:
Osjećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju već dugo poznajete, a uskoro vas očekuje zbližavanje.
Zdravlje:
Probavne smetnje.
Vaga
Posao:
Vage koje su nezadovoljne svojim poslom, danas mogu da aktiviraju svoje veze. Neki vaš prijatelj pomoći će vam da pronađete mnogo bolji posao.
Ljubav:
Prema jednoj osobi već duže vrijeme gajite više od prijateljskih osjećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer je pravi trenutak za to.
Zdravlje:
Nervoza.
Škorpija
Posao:
Prethodna planetarna konstelacija mogla je ostaviti trag na vašim poslovnim kontaktima. Moglo je doći do prekida neke saradnje, ali se danas nalazite na početku novog poslovanja .
Ljubav:
Ne prepuštajte se talasu sumnji u odnosu na partnera jer sve može završiti burnim izlivima osjećanja i ljubomornim scenama.
Zdravlje:
Solidno.
Strijelac
Posao:
Jedan poslovni partner može pokušati da podrije vašu poslovnu reputaciju. Čuvajte se spletaka i manipulativnih ljudi.
Ljubav:
Ljubav na dalekim putovanjima može obilježiti ovaj dan. Posledice mogu biti mač sa dvije oštrice jer vam donose nastavak veze, ali na daljinu.
Zdravlje:
Solidno.
Jarac
Posao:
Posvijetite ovaj dan važnom planiranju i organizaciji poslovanja za narednu nedelju. Pred vama je izazov rada na novom dugoročnom projektu.
Ljubav:
Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može da vas dovede u dilemu jer odnos može da postane komplikovan.
Zdravlje:
Dobro.
Vodolija
Posao:
Nalazite se na raskrsnici jer se pred vama ukazuju da potpuno nova pravca u karijeri. Vrijeme nije povoljno za to da donesete bitne odluke.
Ljubav:
Usponi i padovi u vašoj novoj vezi bude u vama sumnju da li je to ona prava osoba za vas.
Zdravlje:
Nervoza.
Ribe
Posao:
Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim saradnicima. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo poglavlje.
Ljubav:
Slobodne Ribe mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju.
Zdravlje:
Više se odmarajte.