Pročitajte dnevni horoskop za dan 16.04.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Energija i radni elan neće biti sporni ni ovog dana, ali pazite da i drugi trebaju da isprate vaš ritam.

Ljubav: Komunikacija sa dragom osobom bi trebala da bude veoma dobra, ali  eventualne konflikte i nesporazume možete rešiti samo strpljenjem.

Zdravlje:  Moguće  stomačne tegobe.

 

Bik

Posao: Povećanje obima posla zahteva i veće angažovanje saradnika, pa će te morati da zatražite i adekvatnu pomoć.

Ljubav: Očekuje vas više nedoumica u komunikaciji gde se mogu pojaviti neke nejasnoće, ali je se  rešivo

Zdravlje: Pojačana nervoza može vam izazvati stomačne tegobe.

 

Blizanci

Posao: Pažljivo planirajte  poslovne aktivnosti, ne žurite, da ne biste upali u  verbalne konflikte sa saradnicima. Budite što diskretniji u komunikaciji sa svima u poslovnom okruženju.

Ljubav: Pozitivna energija i dobro raspoloženje vraćaju vam dobre impulse kada su emocije u pitanju. Uživajte sa osobom koju volite u svakom trenutku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Rak

Posao:  Rakove očekuje vrlo dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem, samo poradite na tome da se što bolje organizujete i  podelite što bolje radne obaveze.

Ljubav: Potrudite se da se opustite i uživate u datom trenutku, jer sada to itekako moguće.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Lav

Posao: Jak tempo i gomila obaveza, sve to vama danas ne bi trebalo da teško padne. Samo napred.

Ljubav: Nemate razloga da budete neiskreni, ako i postoji potreba za tim zaboravite je.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Devica

Posao: Sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u novi projekat, najviše iz razloga što se unapred radujete nekim novim ljudima u vašem okruženju. Sada možete da im se posvetite i poklonite im punu pažnju rasterećeni.

Ljubav: Slobodni, budite aktivni, više se krećite, družite, izlazite, nikad se ne zna kada ćete naleteti na nekog ko vam je po meri.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

 

Vaga

Posao: Vaše na momente ratoborno  raspoloženje  neće doprineti  bržem uspostavljanju pojedinih dogovora  koji bi se mogli  pokrenuti do kraja sedmice. Budite strpljivi.

Ljubav: Iskoristite ove dane da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati. Gledajte napred, provodite zajedničke trenutke na način koji vi najviše volite.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

 

Škorpija

Posao: Ne odlažite obaveze za kasnije, radite svakodnevno u kontinuitetu  jer biste u suprotnom mogli imati probleme sa rokovima.

Ljubav: Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

Strelac

Posao:  Potrudite se malo više pažnje posvetite polju komunikacije i sporazumevanja  sa saradnicima, kako biste izbegli sitnije nesporazume.

Ljubav: Potrebna je  otvorenost  u  komunikaciji, što je manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica – bilo sa vaše bilo sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Jarac

Posao: Možete očekivati sporo prihvatanje od  pojedinaca vašeg načina rada, pogotovo  od onih koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju, i koji žele uporno da  rade stvari na svoj način koji može biti i prevaziđen.

Ljubav:  Potrebna je bolja  komunikacija sa dragom osobom, a vi se potrudite da u svom rasporedu ostavite dovoljno vremena za ljubav

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vodolija

Posao: Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore i formalnosti pa se potrudite ne napravite neki propust. Dovoljno je da proverite par puta ono što čitate ili potpisujete.

Ljubav: Porodična okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i malo više izlazaka bi trebali da revitalizuju vaš odnos. Izaberite neku opciju.

Zdravlje: Dovoljno odmarajte.

 

Ribe

Posao: Potrudite da odbacite negativne misli koje vas muče i da sebe stavite u prvi plan.

Ljubav: Vreme je da počnete  da razgovarate otvorenije i iskrenije i shvatićete da ste od nekih stvari napravili problem, a da on realno nije ni postojao.

Zdravlje:  Bez značajnijih upozorenja.

 

Izvor: astroputnik