dnevni horoskop

Ovnovima potrebno više fizičke aktivnosti, Bikovi se spremaju za neki veliki posao, Strijelcima godi nečija pažnja.

OVAN
Posao
Trudite se da se istaknete na poslu, ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svjesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zaviđeli.
Ljubav
Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, a za one koji su u vezi predstoji romantično veče. Šta reći nego – Zvezde su vam danas naklonjene.
Zdravlje
Potrebno je više fizičke aktivnosti.
BIK
Posao
Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.
Ljubav
Mogući poziv od osobe rođene u znaku Škorpije. Prihvatite ga, jer je moguće da je upravo ta osoba sudbinski vezana za vas.
Zdravlje
Vodite računa o grlu.
BLIZANCI
Posao
Ako budete pozvani na neki zvanični skup, bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspješno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.
Ljubav
Slobodni Blizanci imaće priliku da prošire krug poznanika. Pažnja suprotnog pola će vam prijati. Dobar period je, iskoristite ga na najbolji mogući način.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.
RAK
Posao
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Provjeravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.
Ljubav
Osjećate novi nalet emocija radosti u prisustvu voljene osobe. Samo se opuštite i uživajte u prisustvu voljene osobe.
Zdravlje
Zdravlje je relativno dobro.
LAV
Posao
Dobro se snalazite, ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.
Ljubav
Provodite slobodne trenutke u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspjeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zasljepljeni, biće u redu.
Zdravlje
Smanjite stres.
DJEVICA
Posao
Ne slažete sa stavovima svih vaših kolega i trudite se da očuvate prisustvo duha u jednoj situaciji koja je po vas manje više nepovoljna ili vam se trenutno tako čini.
Ljubav
Djevice koje su u vezama uživaće u zajedničkim trenucima. Slobodni imaju podršku Venere za novo poznanstvo.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.
VAGA
Posao
Sunce je dobro postavljeno u vašoj astrološkoj kući posla i novca pa možete očekivati neke dobitke. Vi ste od rijetkih koji bi danas mogli uspjeti.
Ljubav
Dobićete nekoliko poziva za susret sa onima koji vam nisu dorasli i koji će biti spremni da se sretnu sa vama i nađu neko kompromisno rješenje.
Zdravlje
Mogući problemi sa krvnim pritiskom.
ŠKORPIJA
Posao
Trenutni položaj Meseca utiče na vašu emotivnu osjetljivost ili na neke loše procjene u poslovnoj saradnji. Trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Ljubav
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito prije svega ono što vam je drago da čujete.
Zdravlje
Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osjećanja.
STRIJELAC
Posao
Iznenada umijete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rješenje. Imate dobre ideje i stalo vam je da ostvarite zajedničke interese.
Ljubav
Godi vam nečija pažnja, tako da upijate svaku riječ koju izgovara bliska osoba. Osmjeh zadovoljstva odaje vašu unutrašnju sreću.
Zdravlje
Nalazite se u sjajnoj formi.
JARAC
Posao
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podsjeca na klasično preuveličavanje. Ne uspjevate da odredite svoju ulogu u poslovnim pregovorima.
Ljubav
Nema razloga da kritikujete blisku osobu. Bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.
Zdravlje
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.
VODOLIJA
Posao
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni, ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan, ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu riječ.
Ljubav
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savjet možete dobiti od osobe suprotnog pola. Iskoristite je.
Zdravlje
Moguća glavobolja.
RIBE
Posao
Neka situacija se okreće protiv vas, ali moguće da ste sami krivi za to. Ipak, porazi, stvarni ili onih od kojih strepite, kao da vas stimulišu i vi postajete veoma inspirativni i dobijate mnogo novih ideja.
Ljubav
Neko vas posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom, a na vama je da odreagujete.
Zdravlje
Nervozni ste. Šetajte, prijaće vam.