Blizance čeka romntični izlazak, a Ribe nova ljubav…
Saznajte šta su vam planete pripremile…

Ovan

 

Posao: Zadovoljno trljate ruke, jer je prethodna nedelja bila uspješna na finansijskom planu. Konačno vidite prave rezultate vašeg dugotrajnog truda.
Ljubav: Partner vam može prirediti ljubomorne scene i ne pokazuje dovoljno razumijevanja za vaše poslovne obaveze. Pokušajte da smirite situaciju.
Zdravlje: Povišena temperatura.

 

Bik

 

Posao: Dominantna tema ovog dana je rekapitulacija poslovnih pregovora koji će odrediti duži vremenski period u okviru vaše karijere. Iskoristite vrijeme da detaljno smislite plan za narednu nedelju.
Ljubav: Bikovi uživaju u čarima nove ljubavne veze i prepuštaju se nježnostima sa novim partnerom.
Zdravlje: Pojava ekcema.

Blizanci

 

Posao: Povremeni problemi koje su vam zadavali neki poslovni saradnici sada su iza vas. Novi uslovi poslovanja podrazumijevaće novi tim saradnika.
Ljubav: Blizanci koji su u braku, danas mogu da prirede iznenađenje svojoj voljenoj osobi. To može biti romantičan izlazak u intimnoj atmosferi.
Zdravlje: Glavobolja.

 

Rak

 

Posao: Rakovi koji se bave privatnim biznisom više su nego zadovoljni prvim finansijskim rezultatima njihovog poslovanja. Poseban uspjeh očekuje vas u radu sa klijentima i u okviru uslužnih delatnosti.
Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da da upoznaju veoma privlačnu osobu, koja je pomalo neobična i koja svojim ekscentričnim ponašanjem može potpuno da ih zbuni.
Zdravlje: Nesanica.

Lav

 

Posao: Vaš poslovni saradnik, koji vam je tokom prethodne nedelje zadavao probleme ne pridržavajući se svojih obećanja, može svojim ponašanjem doprinjeti vašoj odluci o prekidu saradnje.
Ljubav: Budite otvoreni za razgovor sa partnerom koji vam prigovara da mu ne posvećuje dovoljno pažnje. Riješite to zajedničkim razgovorom.
Zdravlje: Nervoza.

 

Djevica

 

Posao: Novi početak ili novo radno mjesto može biti dominantna tema ovog dana. Nalazite se pred potpisivanjem veoma unosnog ugovora o dugoročnoj saradnji.
Ljubav: Djevice koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost sa partnerom i dogovaraju se o zajedničkoj budućnosti.
Zdravlje: Željni ste odmora.

Vaga

 

Posao: Prethodna nedelja mogla vam je donineti nerviranje zbog nekih manipulacije od strane najbližih saradnika. Od ključnog je značaja da zauzmete ispravan stav prema svemu.
Ljubav: Početak ljubavne avanture sa osobom koju možete upoznati preko posla može se odvijati pod velom tajne, jer ne želite da to saznaju drugi.
Zdravlje: Zuboboolja.

 

Škorpija

 

Posao: Ovaj dan vam donosi uvid u pozitivan bilans prethodne nedelje. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje novih metoda rada što će zahtjevati prilagođavanje.
Ljubav: Nalazite se u dilemi, jer vas partner svojim nedoslednim ponašanjem dovodi u situaciju da ne znate kuda vaša veza zapravo vodi.
Zdravlje: Nervoza.

Strijelac

 

Posao: Dominantna tema ovog dana, jer su veoma važne vijesti o promjenama u načinu rada u narednom periodu. Promjene u timu saradnika i metodama rada.
Ljubav: Danas vas očekuje bogat društveni život, mnogo izlazaka i poznanstvo sa novim krugom ljudi u okviru kojeg mogu sresti svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Slojevito se obucite.

 

Jarac

 

Posao: Razmišljate o promjeni radnog mesta, a planete vam pružaju podršku u tome da pronađete bolju poziciju za sebe, kao i daleko bolje uslove rada.
Ljubav: Jarčevi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa sa partnerom i planiraju proširenje porodice.
Zdravlje: Prehlada praćena teškom upalom grla.

Vodolija

 

Posao: Vodolije su u ovom periodu veoma okrenute saradnji sa inostranstvom i stranim kompanijama. Pa ipak, dobro razmislite o svemu, jer prvobitno obećanja ne moraju odgovarati realnosti.
Ljubav: Vodolije očekuje izlazak u zanimljivo društvo i novi krug poznanika u kojem će moći da pronađu veoma privlačno osobu.
Zdravlje: Nervoza.

 

Ribe

 

Posao: Iza vas je naporna nedelja u okviru koje ste radili pod velikim pritiskom krajnjih rokova, a uskoro vas očekuje početak rada na novom projektu. Ovog puta postignite bolji dogovor.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu sa osobom u znaku Djevice, Vodolije ili Jarca.
Zdravlje: Problemi sa stomakom.