Mladi Nikšića

Danas je petak, prijatelji, a u vezi ove konjunkcije imamo da kažemo da je sva obojena u crveno, ovdje nema skrivanja, ogromna je potreba da se sve kaže, napiše, javi…
I najtvrđa srca danas su smekšala, čućete prelijepe misli i osećanja ukoliko ste u vezi s nekom osobom koja je teška na riječima.

Venera u susretu sa Merkurom se uvijek raspriča, a uz Strijelca sve dobija na snazi, širini, energiji…
Lijep, nadahnut dan je pred vama. Ne propustite da ga iskoristite na najbolji mogući način!

Ovan
POSAO
Ne drži vas mjesto pa vam sjedenje vjerovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.
LJUBAV
Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Vjerovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promijenili.
ZDRAVLJE
Moguće su vam stomačne tegobe.

Bik
POSAO
Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbjegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvjesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite.
LJUBAV
Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedjelje.
ZDRAVLJE
Vratni dio kičme vam je problematičan.

Blizanci
POSAO
Možete da računate na niz srečnih okolnosti. Savjet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savjet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.
LJUBAV
Počinjete da se zagrijevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.
ZDRAVLJE
Zdravije se hranite.

Rak
POSAO
Kontakti sa osobama na položaju neće biti dobri. Pokušavate da uvedete izvjesne novine u svom poslu, ali vam to nekako ne ide od ruke. Savjet je da budete strpljivi.
LJUBAV
Osjećate izvjesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savjet je da se osamite i vrijeme provedete na mestu koje vam prija. Partner će to razumijeti.
ZDRAVLJE
Skloni ste povrijedama.

Lav
POSAO
Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedjelje. U slučaju da planirate nešto novo, dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama.
LJUBAV
Slobodne pripadnice znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osjećate manjak energije i želite da se usmjerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje.
ZDRAVLJE
Prolazna nesanica.

Djevica
POSAO
Napokon imate potrebu da skinete izvjesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomijeniti.
LJUBAV
Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promjene, ali se nešto suviše dugo odlaže
ZDRAVLJE
Dobro.

Vaga
POSAO
Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efekat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.
LJUBAV
Pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja može da bude loše. Usmjerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija
POSAO
Povedite račua ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumijete. Trudite se da budete organizovani.
LJUBAV
Još uvijek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promijenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savjet da definišu jedan odnos.
ZDRAVLJE
Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Strijelac
POSAO
Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih spakujete u pravu fioku. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.
LJUBAV
Slobodni imaju mogućnoast izbora, ali ga sužavaju. Zauzeti priparnici znaka od imaće bolju komunikaciju sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Jarac
POSAO
Napokon počinju da se razvijaju izvjesni poslovi od kojih ste taman htjeli da dignete ruke. Slobodno se preispitajte šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje.
LJUBAV
Emotivni deo je nešto naporniji. Možda će vam se pojaviti neko koće biti veoma teška ali neodoljiva osoba. Zauzete pripadnike znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Vodolija
POSAO
Izvjesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možete da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način.
LJUBAV
Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe
POSAO
Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba da se bolje organizujete. Izvjesne poslovne okolnosti svakako će biti dobre za vas.
LJUBAV
Svakako želite da osjetite stabilnost na ovom planu. Slobodni ne mogu da se odluče. Slušajte svoje unutrašnje osjećaje i opustite se.
ZDRAVLJE
Osjetljiva vam je koža.