Ovnovi otkrivaju ko im radi iza leđa, Vagama se budi stari žar…
Pred kim je važno novo poznanstvo, a kome se spremaju nepredvidljivi događaji?

Ovan

 

Posao: Ovaj dan donosi vam otkrivanje neke zakulisne igre protiv vas. Uprkos manipulacijama, vi ćete se dobro snaći u toj situaciji.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Postoji mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Stomačni problemi, izbacite masnu i brzu hranu.

 

Bik

 

Posao: Ovaj dan donosi vam važne vijesti o dodatnim poslovnim obavezama koje predstavljaju najavu vašeg proširenja kruga dužnosti. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaše prijateljstvo sa jednom osobom može vrlo lako da preraste u pravu ljubav. Uzbudljiv i nepredvidljiv razvoj događaja.

Zdravlje: Odlično se osjećate.

Blizanci

 

Posao: Poseban uspjeh očekuje one Blizance koji se bave dizajnom, trgovinom, marketingom ili medijima. Otvara vam se nova perspektiva u radu sa inostranstvom.

Ljubav: Izlazak sa prijateljima donijeće priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Zubobolja, obratite se stomatologu.

 

Rak

 

Posao: Poslovna saradnja sa osobom u znaku Blizanca ili Djevice može vam donijeti pomalo problematične uslove koje oni nameću. Potražite kompromisno rješenje.

Ljubav: Ljubavna veza na daljinu ne pada vam ni malo lako. Razmišljate o potencijalnom rješenje u takve situacije.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Lav

 

Posao: Ovaj dan će vam poslužiti za retrospektivu protekle nedjelje. Osmislite što bolji plan, jer su moguće nepredviđene okolnosti i prepreke.

Ljubav: Situacija između vas i partnera je nestabilna. Prolazite kroz fazu uspona i padova, budite maksimalno iskreni i otvoreni da bi ste prevazišli ovu kriznu fazu.

Zdravlje: Migrena.

 

Djevica

 

Posao: Poslovna saradnja koja bila u zastoju konačno je počela da se odvija u pravcu vaših očekivanja. Nezaposlene Djevice mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu.

Ljubav: Izlazak u društvo donosi vam poznanstvo sa veoma privlačno osobom u znaku Riba ili Raka.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga

 

Posao: Akcenat je na pravim kontaktima i vezama koje imate među uticajnim ljudima. Ukoliko želite da promijenite posao, ovi kontakti će odigrati glavnu ulogu u tome da dobijete novu poziciju.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može u vamo probuditi stari žar.

Zdravlje: Muče vas stomačni problemi.

 

Škorpija

 

Posao: Komunikacija na poslu u posljednje vrijeme je problematična. Neko od vaših kolega ili nadređenih nije vam blagonaklon i to vam može donijeti problematičnu situaciju.

Ljubav: Nalazite se pred iskušenjem da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Sklonost povredama.

Strijelac

 

Posao: Ovaj dan mogu obilježiti važne vijesti što se tiče novog posla koje bi ste mogli da radite u nekom drugom gradu ili u inostranstvu. Uspjeh u trgovini i turizmu.

Ljubav: Danas ćete biti u situaciji da pružite šansu jednoj osobi iz vaše prošlosti da vam se vrati. Povratak bivše ljubavi.

Zdravlje: Odlično se osjećate, vrlo ste pozitivni.

 

Jarac

 

Posao: Ovaj dan donosi vam priliku da završite rad na važnom projektu. Neki kolega sa posla može vam praviti probleme i graditi rivalski odnos sa vama.

Ljubav: Izlazak u društvo donijeće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja može biti iz sfere umetnosti.

Zdravlje: Loša probava. Uozbiljite se što se tiče ishrane.

Vodolija

 

Posao: Višestruke poslovne ponude stvorile su vam konfuziju. Nalazite se u dilemi koji posao da prihvatite, ali sačekajte da vam to vrijeme pokaže.

Ljubav: Poznanstvo sa jednim Lavom ili Ovnom može se pretvoriti u mnogo više od ljubavne avanture.

Zdravlje: Promijenite režim ishrane.

 

Ribe

 

Posao: Poslovna saradnja sa inostranstvom pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah očekivali. Potrudite se da oko sebe okupite tim pouzdanih ljudi.

Ljubav: Postoji mogućnost konflikta sa partnerom. U pitanju može biti njegovo nepovjerenje, tako da ćete biti u situaciji da se pravdate i opravdate.

Zdravlje: Problemi sa skočnim zglobovima.