Horoskop

Ovan diplomata, Bik nefleksibilan, Blizanci smireniji, Rak upoznaje Jarca ili Djevicu, Lav nedovoljno uspješan, Vaga strpljiva, Škorpija hrabra, Strijelac dobija zaradu, Vodolija ima vezu na daljinu, a Ribe zaljubljene. Ovo je dnevni horoskop za 13.11.2023. godine.

OVAN
POSAO: Volite dinamiku, kretanje. Danas je dan kada možete da izađete iz kancelarije ranije i sebi priuštite terenski rad. LJUBAV: Vi ste srećno zaljubljeni. Šta vam više treba! ZDRAVLJE: Konstantne nervoze.

BIK
POSAO: Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju. Nemojte da sumnjate u uspeh. LJUBAV: Sreća ide u kompletu sa dobrim raspoloženjem, tako da nemate razloga da se požalite na voljenu osobu. ZDRAVLJE: Žene – hormoni, muškarci – bešika.

BLIZANCI
POSAO: Kako ste prirodno inteligentni i posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. LJUBAV: Dobra ljubavna kombinacija sa Strelcem. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju jer možete imati hroničnih problema sa imunitetom.

RAK
POSAO: Posao čeka neko bolje vreme. Pokušajte da nađete rešenje sa nekim ko je u poslu sa bankama ili nekim osiguravajućim društvom. LJUBAV: U dobrom ste raspoloženju i to utiče na vaš zabavni i ljubavni život. ZDRAVLJE: Potrebna vam je disciplina u spavanju. Potrebno vam je više sna.

LAV
POSAO: Pod utiskom ste raznih događaja. Mislite da su svi iskreni kao vi. Budite realniji. LJUBAV: Nemate problem u zavođenju, osvajanju. Vi imate problem sa preteranim egoizmom. ZDRAVLJE: Ne preterujte sa alkoholom ili gaziranim pićima.

DJEVICA
POSAO: Odličan dan za saradnju sa Škorpijom ili Lavom. Novac vam ide preko svih poslova koji traže ulaganje u nekretnine, preko hemijskih proizvoda. LJUBAV: Poznanstvo na putu ili u okruženju. ZDRAVLJE: Pazite na psihološke trzavice, napetosti.

VAGA
POSAO: Dobar dan, uspešan za sve one koji se bave lepotom ili kreativnim radom. LJUBAV: Željni ste erotike i strasti. ZDRAVLJE: Verovatno će vam pomoći medikamenti koje uzimate s vremena na vreme.

ŠKORPIJA
POSAO: U vama drugi vide stabilnost i osobu koja je po svemu pametna. Ali volite da se izvučete, pa ostavite drugima da rade umesto vas. E, to je greška! LJUBAV: Možete biti u nekoj svađi sa supružnikom. Borite se za dominaciju. ZDRAVLJE: Ako treba da idete na operaciju, zakažite što pre.

STRIJELAC
POSAO: Imate u isto vreme osećaj optimizma i kompleksa. Čudna reakcija koja vas drži podalje od ostvarenja poslovnog cilja. LJUBAV: Porodicu ponekad zapostavite zarad tih vaših ciljeva. ZDRAVLJE: Pored svega se dobro osećate.

JARAC
POSAO: Dobar poslovni dan. Šta više, odlična zarada danas ili dobar poslovni ugovor. LJUBAV: Dobro se osećate i u emotivnoj vezi sa jednom lepom Vagom. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na alergije sa hranom, mlekom…

VODOLIJA
POSAO: Vi imate jak temperament. Brzo radite i donosite odluke. To se danas traži. Uspešni ste. LJUBAV: Ne volite ljubomorne scene. Vaš partner je sklon dramaturgiji. ZDRAVLJE: Metabolizam loš. Suviše tečnosti u organizmu.

RIBE
POSAO: Oni koji imaju svoj privatan biznis mogu očekivati novac, i to veći. LJUBAV: Rak ili Blizanci su dobar izbor za ljubav. ZDRAVLJE: Danas dobar imunitet.

 

Izvor: Ibalkan