Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene…

OVAN
POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije, ali nemate realan razlog za to. Pokušajte da malo smirenije gledate na trenutnu situaciju. Shvatićete da ste preuveličali probleme.
LJUBAV: Očekuje vas prilika da se upustite u tajnu vezu. Stvari su postale veoma zanimljive. Volite neizvesne i burne veze, taj osjećaj vas pokreće.
ZDRAVLJE: Skloni ste upalama, pa povedite računa ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Sve je dobro kad je umjereno.

BIK
POSAO: Imate prilično velika očekivanja i spremni ste da date svoj maksimum kako biste uspjeli da ostvarite svoje planove. Došlo je vrijeme da osvojite poslovnu scenu.
LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena, zajedno uživate u lijepim dešavanjima. Očekuje vas povoljan dan za ljubav.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro i nemate probleme na ovom planu. Imate sasvim dovoljno energije za današnji dan.

BLIZANCI
POSAO: Očekuje vas mnogo poslovnih obaveza, ali vam to ne pada teško jer konačno imate više koncentracije nego prethodnih dana. Spremni ste da se pozabavite poslom.
LJUBAV: Tokom današnjeg dana nećete imati pretjerano važna dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da će stanje na ovom polju ostati nepromijenjeno, što vam u neku ruku i odgovara.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta, pa se potrudite da ipak povećate unos vitamina.

RAK
POSAO: Ukoliko ste imali neki sukob sa autoritetima na poslu, sada ćete konačno uspijeti da rješite i izgladite situaciju. Očekuje vas mnogo bolji period za profesionalno polje.
LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav ako ste slobodni i tražite nova poznanstva. Ukoliko ste u braku, moguće je da imate manje nesuglasice s voljenom osobom, ali ne i ozbiljne probleme.
ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Generalno, ne bi trebalo da imate veće tegobe.

LAV
POSAO: Uspješno rješavate sve komplikacije koje su vam iskrsle na ovom planu. Veoma ste posvećeni realizaciji svojih poslova i važno vam je da ostanete na vrhu.
LJUBAV: Očekuje vas važan razgovor s voljenom osobom tokom kog ćete uspijeti da definišete koji su vaši zajednički ciljevi za budućnost.
ZDRAVLJE: Prijaće vam lagana šetnja u kasnim popodnevnim časovima. Potrebno vam je više svježeg vazduha.

DJEVICA
POSAO: Donećete neku novu odluku ili ćete unijeti neke sitne izmjene u način na koji obavljate svoj posao. U svakom slučaju, očekuju vas pozitivni preokreti.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja djeluje nekako misteriozno, a upravo taj stav vas privlači kod nje. Očekuje vas prilika da poboljšate komunikaciju i saznate nešto novo.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom, pa izbjegavajte hladne napitke, kao i cigarete.

VAGA
POSAO: Očekuje vas povoljna situacija kada je u pitanju vaše polje finansija, ali ipak ne bi trebalo da imate preterano velika očekivanja. Ostanite dosledni realnosti.
LJUBAV: Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete sasvim mirno stanje na ovom planu. Voljena osoba vam je vjerna i posvećena vašoj maloj zajednici.
ZDRAVLJE: Posjetite lekara radi redovne kontrole iako ne bi trebalo da imate neke veće probleme.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da će vam se neki poslovni sastanci odložiti, pa i da ćete imati više slobodnog vremena nego što ste očekivali. Zadovoljni ste takvim stanjem.
LJUBAV: Očekuje vas veliki emotivni naboj. Ukoliko ste slobodni, to znači zaljubljivanje u osobu koja u vama budi osjećanja koja ranije niste imali ni sa jednim partnerom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o prolaznoj malaksalosti. Prijalo bi vam da se malo više odmarate.

STRIJELAC
POSAO: Bavite se standardnim, svakodnevnim poslovima koje obavljate s lakoćom. Očekuje vas generalno povoljan dan u kom nećete imati neke veće trzavice.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija s nekom osobom koja vjerovatno već ima partnera. Moguće je da ćete se na kraju dana ipak okrenuti novim poznanstvima sa slobodnim osobama.
ZDRAVLJE: Stanje na ovom planu vam je sve bolje iz dana u dan. Zadovoljni ste.

JARAC
POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji od vas zahtjeva kreativnost, povoljan je dan. Moguća su i važna poslovna poznanstva i novi kontakti na ovom polju.
LJUBAV: Prilično ste opušteni i uživate u svojoj slobodi. Zasad ne jurite za novim emotivnim pričama. Prija vam da vrijeme provodite sa prijateljima i porodicom, bez ljubavne tenzije.
ZDRAVLJE: Dobro stanje na ovom planu vas raduje. Nemate nikakve probleme na vidiku.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas prilično važan razgovor sa nadređenima. Moguće je da će usljediti neke manje promjene vezane za vaš posao. Bićete pozitivno iznenađeni.
LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi svoje nezadovoljstvo i time joj staviti do znanja da je potrebno više da se trudi. Period pred vama nije lak, ali je moguće da ćete naći zajedničko rješenje.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Neophodno je da sebi date malo oduška.

RIBE
POSAO: Ne očekuje vas preveliki broj poslovnih obaveza, pa ćete biti prilično opušteni tokom današnjeg dana. Moguće je da razmišljate o pokretanju paralelnog biznisa.
LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i druženjima koja od vas ne zahtjevaju neku veliku emotivnu posvećenost. Zasad ne želite ništa ozbiljno.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte masnu hranu. Važno je da povedete računa o holesterolu dok na to možete da utičete.