Rak nastavlja poslovnu dominaciju, Lav uspješan u privatnim stvarima, Jarac zadovoljan razvojem situacije.

Ovan
Posao: Sasvim prosječan radni dan je pred tipičnim Ovnovima, da u nešto usporenijem ritmu ipak završe sa zacrtanim obavezama.
Ljubav: Prosječan dan očekuje vas i kada su ljubavna dešavanja u pitanju, što ne znači da treba da budete pasivni.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Bik
Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Bikove, da na profesionalan i odgovoran način završe započete obaveze. Moguća je i nova poslovna ponuda od nekog sa kim ste ranije sarađivali.
Ljubav: Nije povoljan dan za potezanje nekih tema iz prošlosti, pokušajte da eventualne nesuglasice sa dragom osobom riješite na kompromisan način.
Zdravlje: Odlično.
Blizanci
Posao: Povećan obim posla očekuje većinu tipičnih Blizanaca ove srijede. Potrudite se da se suviše ne opteretite, i krenite u realizaciju po prioritetima.
Ljubav: Zbog zauzetosti poslovnim obavezama, ali i vaše blage nemotivisanosti ljubavna dešavanja danas bi mogla da budu u drugom planu.
Zdravlje: Respiratorne tegobe.
Rak
Posao: Vrlo dobar početak je pred Rakovima, da bez većeg forsiranja i u ritmu koji im odgovara završe sve svoje poslovne obaveze na vrijeme.
Ljubav: Lijep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gdje bi mogli da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Lav
Posao: Obaveza dosta a dinamika nešto usporenija, to je scenario koji na poslovnom planu očekuje Lavove. Potrudite se i da izbjegnete nesporazume sa osobama od autoriteta.
Ljubav: Vrlo povoljan dan je pred vama ukoliko ste riješili da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u djelo. Samo naprijed.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Djevica
Posao: Dosta posla, posebno vezanog za sferu komunikacije i organizacije očekuje većinu tipičnih Djevica, gdje se očekuje da sasučete rukave i punom parom krenete naprijed.
Ljubav: Pozabavite se sopstvenim prioritetima i realno sagledajte aktuelnu ljubavnu situaciju, gdje je izvjesno da je potrebno da napravite početne korake ka poboljšanju odnosa.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Vaga
Posao: Fokus bi trebalo da vam bude na završetku zaostalih obaveza koji su dio ranijeg poslovnog plana, a kako biste izbjegli potencijalne komplikacije.
Ljubav: Povoljni su aspekti da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u djelo, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Škorpija
Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Škorpija. Razloga za zabrinutost i veću žurbu nema i zato ne dozvolite da vas drugi požuruju.
Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom razloga za brigu nema, ali ukoliko želite da nešto promijenite poslušajte svoju intuiciju.
Zdravlje: Sasvim solidno.
Strijelac
Posao: Iako suočeni sa povećanim obimom obaveza Strijelčevi ne bi trebalo da se rasplinu na više strana, već da svoje zacrtane obaveze raspodijele na etape.
Ljubav: Odličan dan je pred vama da se iskreno i sa puno pažnje posvetite dragoj osobi. Uživajte.
Zdravlje: Osjetljivost grla.
Jarac
Posao: Sve ide svojim tokom, samo se dobro organizujte i nemojte sebe preopteretiti nerealnim poslovnim ciljevima.
Ljubav: Bez značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Sve bi trebalo da funkcioniše kako treba.
Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena odmoru.
Vodolija
Posao: Iako vas očekuju obaveze sa svih strana, nema razloga za nervozu, strpite se i malo se bolje organizujte.
Ljubav: Pokušajte da izbjegnete sitne čarke i prepucavanja, nije vrijedno trošiti energiju na stvari koje u suštini nisu toliko bitne.
Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska.
Ribe
Posao: Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i realizacije profesionalnih obaveza zahtijevaće od vas fleksibilniji pristup a nikako nerviranje.
Ljubav: Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lijepo da se malo potrudite jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići.
Zdravlje: Slaba cirkulacija.
Izvor: Stil