Horoskop

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 11.03.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan
Posao: Ovaj prvi dan vikenda mogli biste da očekujete dosta razgovora i dogovora, ali nemojte donositi konačne odluke naprečac, strpljivo sve proanalizirajte.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje, budite inicijator nekog okupljanja u koje ćete uključiti i dragu osobu podrazumeva se.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik
Posao: Današnji dan bi mogao da vam bude opterećen brojnim obavezama ali ćete ih uglavnom sa lakoćom obaviti.

Ljubav: Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a ako bude sitnih peckanja ignorišite ih.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci
Posao: Blizanci bi trebalo ovaj dan da iskoriste maksimalno za odmor i relaksaciju, nije preporučljivo započinjanje nekih ozbiljnijih poslova dok sve informacije ne proverite.

Ljubav: Mogli biste upoznati novu zanimljivu osobu, ali budite malo oprezni, jer bi u celoj priči moglo postojati nešto skriveno, tajno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak
Posao: Pripazite na neplanske i nepotrebne izdatke. Ako ulažete u neku obuku ili školovanje to je onda opravdano.

Ljubav: Na ljubavnom planu postoji dobra energija sa obje strane koja nosi veoma lijepe mogućnosti u najavi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav
Posao: Povoljan dan je za sve vrste komunikacija pa bi ga valjalo iskoristiti maksimalno. Moguć je kraći put.

Ljubav: Ukoliko ste možda zbunjeni dešavanjima na ljubavnom planu, to je zato što imate nejasnu predstavu o tome u kom pravcu želite da se vaš odnos dalje odvija. Razgovarajte o svemu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica
Posao: Evo još jednog povoljnog dana, ne samo da budete efikasni i uspješni, nego da još dodatno podstaknete okruženje na napredak.

Ljubav: Fino iznenađenje u vidu nekog poklona možete očekivati od vaše drage osobe. Imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Zdravlje: Odlično.

Vaga
Posao: Odličan dan u najavi je pred većinom tipičnih Vaga. Ideja kako onih kreativnih tako i praktičnih neće nedostajati, a mogući su i neki novi vidovi saradnje u najavi, posebno sa onim pripadnicima koji posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Bez bitnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu, što u prevodu znači da je situacija pod kontrolom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija
Posao: Neke od obaveza koje ste ostavili po strani iz prethodnog perioda danas bi morale da se pokrenu u realizaciju.

Ljubav: Ova subota nije najpovoljnija da se bavite analizom postojećeg stanja i vraćanjem u neka prošla vremena.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, naspavajte.

Strijelac
Posao: Opušten dan u najavi je pred Strijelčevima, bilo da su planirali da vrijeme provedu u druženju sa prijateljima, bilo da se pozabave nekim kreativnim hobijem.

Ljubav: Iskoristite dan za neki izlazak, provod, možda baš tu možda vas tu baš očekuje uzbudljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac
Posao: Kvalitetan aktivan rad danas Jarčevima može donijeti lijep osjećaj zadovoljstva, i profesionalnu satisfakciju za dodatnu motivaciju u narednom periodu.

Ljubav: Moguće sitne nesporazume strane možete izgladiti samo strpljenjem i težnjom ka zajedničkim kompromisnim rešenjima.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Vodolija
Posao: Vrlo aktivan i uzbudljiv dan na polju novih poslovnih poduhvata i komunikacije sa poslovnim okruženjem je i dalje pred Vodolijama.

Ljubav: Slobodni predstavnici će imati posebno interesantan dan, jer biste se mogli naći u neobičnoj priči koja može poprimiti ozbiljniju dimenziju. Uživajte.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Ribe
Posao: Dan za odmor i opuštanje, mogle bi da vam malo poremete nezavršene obaveze iz prošlog perioda. Pozabavite dokumentacijom, papirologijom.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu bi trebalo da bude na približno zadovoljavajućem nivou, zahvaljujući obostranom razumevanju.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.